Jump to content
Hundesonen.no

Miss-Pernille

Medlemmer
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Miss-Pernille

 • Rank
  Bekjent

Contact Methods

 • MSN
  Pernille_95@live.no
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Marsvin og katt
 1. Miss-Pernille

  Marsvinoppdrett

  Jeg skal starte med marsvinoppdrett tror jeg, men jeg lurer på om hva jeg burde kalle det? Og, hva burde marsvinene koste? Det er ikke akkurat noen rase liksom.
 2. Miss-Pernille

  Kaninene mine er gitt bort

  Jeg hadde ikke så mye tid til Dina og Balder, så ga dem bort i dag.. Har savnet dem noe inderlig og begynt å grine noe sykt... Når vi kjøre vekk så dem på oss fra innhegningen sin og Dina spesielt... Huff, men de har det bra hos den nye eieren sin. Dina er kanskje gravid også (vi har hatt kull med henne og Balder før, men nå er Balder kastrert, det gjorde vi for en stund siden) Hun er gravid med en løvehode/dvergvedder som er svart (hvis jeg tar rett av rasen, det så sånn ut)som den nye eieren hadde fra før. Og, Dina og Balder har blitt bestevenner endelig, synd jeg ikke kan oppleve det i mange år fremover, siden ja.. Jaja, jeg tror nok jeg skaffer meg kanin senere, men det er ikke rett akkurat nå.
 3. Miss-Pernille

  Chow Chow'en Asterix

  Her er bilder av den gamle hunden vår som er død nå, Asterix het den, han var kjempesnill og god. Han betydde mye for oss og han trøstet meg når jeg var lei meg! Meg og broren min med Asterix, da jeg var liten og broren min var liten. Her er Asterix og Mini Baby Asterix og mamma!
 4. Miss-Pernille

  Balder

 5. Miss-Pernille

  Dina

 6. Miss-Pernille

  Regnbuebroen

  Dette er et dikt jeg fant på nettet: Et sted finnes det en bro mellom himmelen og jorden….. På denne siden av himmelen finnes det et helt spesielt sted: Regnbuebroen. Når et dyr som har stått en av oss spesielt nær til slutt dør, begynner det sin vandring til Regnbuebroen. Der finnes det bølgende enger og åser hvor våre elskede venner kan løpe og leke sammen. Det er nok av mat, vann og solskinn der som sørger for at våre venner er varme og fornøyde. Alle dyr som har vært syke og gamle får tilbake helse og styrke, de som har vært skadet eller lemlestede blir gjort hele og sterke igjen, akkurat slik vi minnes dem i våre drømmer om en forgangen tid. Dyrene våre er lykkelige og tilfredse, bortsett fra en liten ting: Hver og en av dem savner noen som var svært spesiell for dem, noen de måtte forlate. Alle løper omkring og leker til den dagen kommer da en av dem plutselig stopper og ser mot horisonten… Blikket er klart og oppmerksomt, den ivrige kroppen begynner å skjelve. Plutselig løper han bort fra de andre, flyr over det grønne gresset så fort bena kan bære ham, fortere og fortere… Han har fått øye på deg, og når du og din spesielle venn møtes klynger dere dere til hverandre i usigelig lykke, for aldri mer å skilles. Overlykkelig slikker han deg over hele ansiktet, hånden din kjærtegner igjen det elskede hodet, og ennå en gang ser du inn i disse trofaste øynene til denne vennen som så lenge har vært borte fra livet ditt, men som aldri forsvant fra hjertet ditt. Så vandrer du og din spesielle venn sammen over Regnbuebroen….
×