Jump to content
Hundesonen.no

LizzieDog

Medlemmer
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LizzieDog

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 07/24/1996

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sola ved Stavanger
 • Hunderase
  Yorkshire Terrier
 1. LizzieDog

  Hva har skjedd med Billy?

  Beklager sen oppdatering! Det viste seg allerede dagen etter at han hadde bedret seg littegrann, og vi ville derfor gi han litt ro for å se om det bedret seg mer. Ringte også en tidligere oppdretter som trodde dette kunne være ett strekk og at vi bare skulle la han vile de neste dagene, så ville han bli frisk. Idag er han nesten helt frisk og klarte å løpe opp trappa uten problemer.
 2. LizzieDog

  Hva har skjedd med Billy?

  Vi har tenkt å kontakte dyrlegen imorgen tidlig. Tviler på at at noe er i brudd, for han går og springer helt normalt. Det er når han løfter på kroppen for å reise seg at det gjør vondt, og han har også vondt visst han ligger i liggende stilling og beveger seg litt..
 3. Jeg skulle bare ta med hunden min Billy (som er en godtvokst 10 år gammel Yorkshire Terrier) på en liten biltur... Han skulle hoppe opp i bilen og begynte plutselig å skrike av smerte, og når jeg prøvde å bære han opp i bilen hylskrek han like mye. Skulle han gå fra det ene sete til det andre, var dette også smertelig for han bare ved å løfte den ene poten. Hele bilturen lå han helt i ro, for visst han bevegde seg eller vi rørte litt på han, var det det samme over igjen. Når vi var hjemme igjen og skulle ta han ut var det også store problemer, men ut måtte han jo. Men så, når vi satt han på bakken sprang han bare videre som normalt og med halen i været som om ingenting hadde skjedd. Altså han har ingen problemer med hverken å gå eller å springe, han greier også å sitte, dekke og gi labb som normalt. Så skulle han gå opp inngangstrappa og dette var en kraftig anstrengelse, noe som endte med at han måtte krabbe oppi sengen hans som jeg bar ut, og så transportere han i denne inn i huset. Bare vi rørte ved han, hylskrek han igjen, så vi måtte stryke heeelt forsiktig på han om vi ønsket. Ønsket han å gå opp i f.eks sofaen, hylskrek han igjen bare ved å løfte kroppen og føttene ett par centimeter, og denne "transportere via sengen hans" ble brukt igjen. Men så derimot når han skulle ned igjen, hopte han ned helt av seg selv og uten problemer. Litt småhutring, men ellers helt om normalt. Hva er det som har skjedd? Tror dere at han kan ha strukket en muskel eller en scene? Kanskje i brystet siden han har problemer med å reise seg? Hva er evnt. behandling mot dette? Håper ikke at det var for store problemer ved å tolke dette, men det er litt vanskelig å forklare hva som har skjedd, for det er så forvirrende.. Ene øyeblikket virker han helt frisk, og så setter det hele igang igjen bare han beveger seg litt når han er i liggende stilling... Det skjærer bare helt fryktelig mye i matmors hjerte når jeg hører han skrike av smerte på denne måten... Hva kan det være?
 4. LizzieDog

  Terrier som røyter.

  OK! Tusen takk! Trenger ikke fler røytende terrier .. xD
 5. LizzieDog

  Terrier som røyter.

  Heisann! Jeg har et spørsmål: Er det noen Terrier som røyter? Trenger det til et lite spørsmål .. Så trenger hjelp fort
 6. Du var min lille luddne venn, du hadde en pels som var så silkemyk og deilig. Dine små værhårer kilte meg stadig vekk. Men en dag. En dag jeg skulle fylle vann, var du halveis vekk. Tårene trillet da jeg fikk se deg. Du hadde enda litt igjen. Smerte det såg jeg du hadde. Du lå sammenkrøllet og hjelpeløs. Du fikk ligge inne med meg. Din siste natt. Jeg viste jeg kunne si stille i mitt sinn, farvell. Tårer datt, jeg klarte så vidt og sovne. Jeg sovnet ensom og forlatt. Da du døde med smerter i natt. Du sovnet inn. Så stille. Men likevell brått. Farvell Gulla. Jeg savner deg så inderlig. Men du har alltid en verdig plass i hjertet mitt... En grav og sermoni du fikk. Det var nå det siste jeg kunne gjort. Ekte roser ble lagt på topp. Gulla, jeg savner deg nå så inderlig mye. Jeg vet det var ment slik. Men jeg kan ikke la være. Jeg savner deg så mye. Jeg kan sitte timer forann graven og snakke med deg. For jeg vet du hører meg. Glad i deg Gulla, det vil jeg alltid være. Hvil i fred. Ha det godt. For jeg vet du har det bedre nå. Hade Gulla Madeline Princess. Farvell. Du har en veldig stor plass i mit hjerte. RIP . Hvil i fred .
 7. LizzieDog

  Stor Aplaus for SusanneL og Yodel!

  OK, dere ser overskriften? Klapp Neida.. Ville bare starte et emne om at fler burde gjøre som SusanneL og Yodel! Nemlig! Til dere som Planglegger om kull (At tispen snart har løpetid, dere kan ikke begynne et år før, Liksom..) , har en drektig tispe, START NÅ MED OG LAGE ET EMNE OM VALPEKULLET! Grunner hvorfor : Det er veldig lærerikt for oss andre, som ikke er så nøye på ting. Det er Ekstremt Interesangt! Veldig, veldig gøy er det! Og sist men ikke minst, SPENNENDE! Kanskje du vil sette en melding inn, for hva du synnes om dette? Hvis du ikke har lest Yodel og SusanneL Sine Emner om Valpekull, Gjør det! PS : Man trenger sefølgelig ikke og skrive SÅ mye info som SusanneL , Vi gjør dette for at det er UTROLIG spennende og gøy!
×