Jump to content
Hundesonen.no

_Solveig_

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About _Solveig_

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Corgi Pembroke

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. _Solveig_

  Aggressiv hund

  Hunden min er venn med BC og Saint Bernarden. Bestevenner, faktisk. Det var derfor jeg trodde at min hund kanskje kom til å godta den nye hannhunden; noen aksepterer han helt greit. Det med å "finne ut av det selv" er noe et familiemedlem rådet meg fordi de mener det er stressende for hunden å ha eiere og halsbånd når de møter en ny hund. Min hund var i hagen med de andre da Tantehund kom. Utenfor er de ålreite venner, selv om Tantehund eskorteres litt rundt. Men nå for litt siden så trengte de seg begge inn døra samtidig, og begynte å knurre på hverandre igjen. Jeg er usikker på om det er tilgitt og glemt nå (min hund er ute med de andre mens Tantehund er innendørs), men jeg har ikke lyst til å bare slippe de ut sammen, I tilfelle mer bråk oppstår. I følge internettet så kjemper de om alfaplassen pga BC trekker seg veldig ut av konflikt, eller så beskytter de meg og tanta mi fra hverandre(jeg kan ikke røre Tantehund fordi da blir min hund aggressiv og det samme for Tantehund om tanta mi rører min hund).
 2. _Solveig_

  Aggressiv hund

  Hei, I går kom tanta mi på besøk med sin hund, *tantehund. På samme tid er jeg også på besøk (vi er begge hos min mor) med min hund. Min hund er aggressiv mot hannhunder, og begynner å knurre og vise tenner til Tantehund med en gang han kommer ut i bakhagen. De sloss og bruker lang tid på å finne en gråsone, men selv om Tantehund er rolig, så fortsetter min hund å "erte" og ikke gi Tantehund noe plass; han får ikke gå noen steder alene noe som resulterer i mye knurring og mas. Innendørs så fungerer det ikke. De begynner å sloss, og med det mener jeg at min hund tar en godt tak i siden på Tantehund med tennene og så dasker Tantehund tilbake, mye knurring og mas involvert. Om jeg prøver å klappe på Tantehund går min hund, helt ærlig, bananas. Han begynner å knurre med en gang. Ingen av dem har reist bust enda, og ikke noe blod har blitt spilt, men slik kan det ikke fortsette de neste 12 dagene. Jeg burde også nevne at moren min eier en BC og en Saint. Bernard som er i sin første kanskje-løpetid. De virker uinteresserte i henne, men de sloss foran henne (hun legger seg ned med et skremt utrykk). Bc er en hannhund og kastrert, han er eldst og trekker seg unna all slossing og mas. Noe forsøk på å fikse vennskapet etter en stor slosskamp hvor vi måtte dra dem fra hverandre med time-out, eller fungerer det ikke?
 3. _Solveig_

  Hvordan få hunder til å gå overens?

  Innhegningen er hos min mor, og det er min tante som kommer på besøk med hunden sin samtidig som meg. Vi har en liten innhegning på siden, kunne kanskje vært en idé å ha ham litt der først? Når det gjelder BC og S. Bernarden, så kjenner han disse fra før og går veldig godt overens med begge. Bernarden er tispe valp mens Bordercollien en senior kastrert hannhund. Om min hund går bak de andre hundene vil han bare trekke og ikke gjøre noe annet i det hele tatt (spesielt om han er bak s. Bernard valpen), så jeg vet ikke helt om det fungerer? En mulighet hadde vært å slippe alle inn i innhegningen samtidig, eller la min hund være med de to andre i innhegningen når den fremmede hannhunden slippes inn. Han er rundt 4 år gammel nå, tror jeg.
 4. Jeg har en corgi hannhund på omtrent 1 3/4 år, og han er ukastrert. Grunnen til dette er at han brukes i avl hos oppdretter. På tur legger han seg ned om han vil hilse på hunder, da er det generelt tisper eller unge valper av begge kjønn. Om han står oppreist så vil han utreagere med å snappe kjeven mot den andre hunden og knurre høylytt. Ofte så blir eierene skremt vekk rimelig fort, så vi hilser jo nesten aldri. Neste uke kommer et familiemedlem på besøk, og hun eier en ukastrert hannhund. Det er umulig for meg å ikke ha dem sammen, de må gå overens ellers så må min hund tilbringe de neste 2 ukene alene mens resten av gjengen (BC, S. Bernard) koser seg i den store innhegningen. Forslag til hvordan jeg kan få hunden min til å "akseptere" det nye medlemmet?
 5. _Solveig_

  Kløv til Corgi?

  Ja, det høres bra ut. Men har du noe peil på pris? Man må jo tenke på at den i så fall er håndsydd og det er vel ikke småpengene de krever for det...?
 6. _Solveig_

  Kløv til Corgi?

  Hei! Jeg har en fullvoksen corgi Pembroke hannhund født høsten 2018. Vi har veldig gjerne lyst til at han skal hjelpe å bære ute på tur, spesielt sine egne matskåler og slikt. Vi vet hvordan man venner en hund til kløv, men finnes det kløv som passer for corgi? De har veldig korte ben, og vi vil jo ikke at "posene" skal drasse langs bakken når han går, men vi vil jo ikke at posene skal være universalt små, heller. Noen som vet om en kløv som passer corgi?
×