Gå til innhold
Hundesonen.no

Anonym234

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Ønsker meg hund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Anonym234's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det hørtes jo ut som en kjempeide!!! Takk for innspillet!
  2. Takk for svar! Skal ha det i bakhodet ja! Det var da veldig lenge. Vet du om noen oppdrettere som virker seriøse? Og vet du forresten om det er mye seriøst oppdrett av tollere sånn generelt i Norge? Noe man bør være obs på (faretegn) ved spesifikt toller oppdrettere? Skal undersøke litt mer hva andre raser har å tilby, men å kunne legge til rette for mer mosjon enn en time på ettermiddagen skal være mulig!
  3. Hei! Jeg har veldig lyst til å skaffe meg hund (valp), men har aldri hatt det før. Jeg har falt helt pladask for toller rasen, men lurer på om den egner seg til en førstegangseier. Jeg har lest meg opp på mange raser, deriblant toller, og skjønner at den trenger mye mosjon. Mer enn en golden retriver. Hvor mange timer (ca) tenker dere en toller trenger av mosjon i løpet av dagen? Holder det f.eks. med 15-20 min morgen, ca 1 time ettermiddag (etter jobb), 15-20 min kveld? I tillegg har jeg lyst til å teste ut å trene sporsøk og generell hverdagslydighet! Kanskje agility også. Som sagt, så har jeg ikke eid hund før så jeg og hunden får jo finne ut av hva vi synes er gøy!
  4. Hei! Jeg skal studere IT og har lyst til å skaffe meg valp/hund! Jeg vet det er et stort ansvar, krever mye tid og at det fort kan kreve en del økonomisk, men alt det er jeg klar for. Jeg lurer derimot på hvordan det er å ha hund som student. Har man lite tid til hunden, er det forsvarlig (mtp, tid), er det spesielle ting man bør tenke på, er det dumt å skaffe seg valp fremfor voksen hund? Noen som vet om det er mye obligatorisk undervisning på IT studier? Vil virkelig det beste for hunden, og hvis det da blir for lite tid til å ta vare på en hund/valp, så vil jeg ikke utsette den for det!
  5. Jeg tenker at den må være hverdagslydig men litt ekstra greier også... (ikke noe avanserte greier altså)
  6. Itillegg til 4 lufteturer på 5-15 min så vil jeg prøve å få inn en ekstra tur på 15-45 min ca. Helst ikke en hund som bjeffer MASSE men noe bjeffing er helt greit. Har familie på besøk innemellom som den må komme overens med ja men ingen små barn ingen under 13 år. Jeg tror jeg vil ha en hund som holder seg nær folk men som kan møte på fremmede. Den trenger ikke akuratt å hoppe på dem heller da?. Men som sakt så vil jeg at den skal holde seg nær meg så jeg kan slippe den løs (når den er eldre) å den holder seg inærheten. (Så lenge den ikke stikker LAAAANGT unna liksom. Hvis dette gir mening.
  7. Hei. Er en 20 år gammel jente som jobber i barnehage. Bor i en middels leilighet men uten hage. Har MANGE fine turstier inærheten både langs veier og i skoger. Har bestemt meg for at jeg skal ha hund men synes det er vanskelig å finne raser som kan passe meg. vil ha en hund som: - liker å være med på joggeturer og lange turer (liker å være aktiv) (Den må tåle å ikke skulle leke HELE tiden også ?) - ikke krever MASSE pelsstell hver dag men kan børstes noen ganger i uken (ikke må klippes osv hver månede helst) - Lett å trene - middels stor (ca som en border collie men ikke mindre) Har vurdert Border Collie og Schæfer men er redd for at schæferen skal bli syk å få problemer med rygg og ledd osv og Border Collien er jeg redd kanskje ikke får all den mosjonen og hjernetrimmen den trenger. håper noen med litt erfaring kan anbefale noe. Den skal forresten være valp! tusen takk på forhånd!!
×
×
  • Opprett ny...