Jump to content
Hundesonen.no

Bubb

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bubb

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bubb

  Vokting i huset

  Ja, skal prøve å gi det et forsøk med litt mer hodetrim Takk for tips!
 2. Bubb

  Vokting i huset

  Beklager sent svar her.. Han har sin egen plass som er lik den han hadde før vi flyttet, han slapper fint av sålenge det ikke er aktivitet i nabolaget, regnværsdager er med andre ord ganske rolige dager. Ut over voktingen er han generelt rolig innendørs og aktiv ute. Aktiviseringen er den samme som det alltid har vært. Han har soveplass i stua der vi oppholder oss, samt en seng på et ekstra soverom om han vil trekke seg unna for å få ro. Han pleier å gå dit å sove om det blir for mye mas. Han er en 5 år gammel ukrastrert dvergpincher. Dekke til vinduene er dessverre ikke et alternativ av flere grunner, 9 av 10 ganger er forøvrig bjeffingen på grunn av lyder utenfra og ikke folk han ser, det er heldigvis liten sikt fra vinduene der vi oppholder oss.
 3. Bubb

  Vokting i huset

  Jeg er ingen ekspert, men han reagerer på akkurat samme måte om han ser noen gå forbi vinduet på utsiden, så vil ikke tro det er redsel for lyd?
 4. Bubb

  Vokting i huset

  Hei! Håper noen her kan komme med noen gode råd, begynner å bli ganske desperat... Vi bodde tidligere i en liten leilighet som var ganske lydtett, hunden bjeffet da om det kom folk/banket på, noe som var helt greit. Etter at vi flyttet til en eldre enebolig i et boligfelt for 6 måneder siden har det tatt helt av for stakkaren, ALT skal varsles. Hver minste lyd eller person han ser utenfor. Sliter med å få kontakt med han i det moduset, og om jeg gjør det bjeffer han fortsatt og virker stresset. Det nytter desverre ikke å være på forskudd da det gjerne er lyder som vi ikke hører, eller bare et dunk i veggen når guttungen leker. Når han har vært på helgebesøk hos familie har bjeffingen vært kraftig redusert og "normal". Jeg har full forståelse for at det et hans måte å uttrykke seg og "varsler" oss, men skulle gjerne ha fått redusert bjeffingen til å ikke gjelde bare en flue flyr forbi. Regner med at det er en kombinasjon av flere lyder og mer utsyn, samt større plass å vokte på som har utløst det. Har begrenset området hans men føler ikke dette har hjulpet heller. Råd tas imot med stor TAKK. Hilsen frustrert mor som forsøker å ha hjemmekontor...
×