Jump to content
Hundesonen.no

Vikje

Medlemmer
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vikje

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Affenpinscher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vikje

  Tisper som sloss.

  Litt vanskelig å holde de adskilt på tur, for hun yngste angriper tilbake. Fikk noen tips av ei annen ei, som jeg skal prøve, også går ikke det, så må jeg nok vurdere omplassering igjen.
 2. Vikje

  Tisper som sloss.

  Ringer det på døra, kan hun angripe. De har hver sin liggeplass, kommer hun yngste for nærme, kan hun angripe. Når vi går turer og treffer på andre hunder, kan hun angripe. Mat, leker og møbler går bra. Jeg sier ikke at jeg har prøvd alt, men føler det. Delt huset, trent de hver for seg, og sammen. Holdt dem mye adskilt, men dessverre ikke alltid lett å opprettholde da 2 barn glemmer for 1 port eller gjerde. Hatt hun eldste hos veterinær, hun er frisk som en fisk. Eneste som gjenstår føler jeg er å få än adferdspesialist hjem, så hun kan se. Selvom dette er pågått 1 år, så betyr ikke at angrepene er hele tiden, kan gå flere uke imellom.
 3. Vikje

  Tisper som sloss.

  Hei, har et stort problem i huset her med 2 tisper på 6kg. Har ei 5 årig tispe som angriper ei tispe på 3 år gjennomsnittlig 2-3 ganger i uka. Dette har henne eldste gjort siden yngstejenta ble "voksen". Noen ganger kan det gå uker imellom angripene, andre ganger 1-3 iløpet av 1 dag. Aner ikke hva jeg skal gjøre, føler jeg har prøvd alt. Dette har gjort den yngste usikker, redd og skvetten. Hun yngste går ofte bort til den eldste, virker som hun tester grensene. Heldigvis ikke blitt store bittsår og skader. Vurdert omplassering, men vet ikke om jeg klarer det. Tar imot all råd...
×