Jump to content
Hundesonen.no

Laila74

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Laila74

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Dags
 1. Laila74

  Hes stemme på hunden min.

  Det kan være att ho har bjeffet mykje. Pga ho er desverre ikkje vant med å være noko særs aleine om dagene. Men det har ho våre nå i 5 timer nesten kvar dag denne uka. Pga jobb og skule på alle oss i huset.
 2. Heisann. Eg lurte på om noen veit om det e vanlig att hunden kan få hes stemme? For hunden min luna (Dags) begynte med hes stemme når hun bjeffer. Dette begynte i går torsdags kveld. Ville høre her inne først. Almentilstanden hennes er på topp ellers. Eventuelt går eg til dyrelege over helga om det ikkje e noko bedre. På forhånd takk. Mvh Laila.
 3. Laila74

  Oppkast

  Ja ho har normal avføring. Har fast 2 ganger for dagen som ho alltid har hatt. Ja ho spiser og drikker normalt. Oppfører seg normalt. Går på do som normalt.
 4. Laila74

  Oppkast

 5. Laila74

  Oppkast

  Heisann eg har ei nydelig Dags tispe på 8 år. Ho har fått alle vaksiner og kontroller hos dyrelege. Men nå i går startet ho med oppkast.. 2 ganger i går og 1 gang nå i dag. Ingen feber eller noko. Så eg lurer på om eg skal og bør ringe dyrelege vakten eller kva.. Takket på forhånd med råd og svar. Mvh Laila 😊
×