Jump to content
Hundesonen.no

Nybegynner2020

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nybegynner2020

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Golden retriever

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nybegynner2020

  1800 kcal om dagen på VOH

  Da skal jeg være mye flinkere til det. Trodde jeg hadde vært påpasselig, men den gang ei! Han virker jo sulten absolutt hele tida, men det er bare sånn han er satt sammen, tror jeg!
 2. Nybegynner2020

  1800 kcal om dagen på VOH

  Skal gjøre det. Han kan jo spise meg ut av huset hvis han får sjansen, så jeg må bare passe på. Har nok vært litt for naiv her siden han tidligere justerte det veldig godt selv. 106 kcal i 100gr kokt kylling, så da skal jeg forsøke å regne ut dette så det blir riktig for ham.
 3. Nybegynner2020

  1800 kcal om dagen på VOH

  Han veier 18 kilo og får vel rundt 500-600 gram om dagen. Så da må jeg kutte ned på dette siden det går så mye godbiter i fasen nå hvor han skal gå fint.
 4. Nybegynner2020

  1800 kcal om dagen på VOH

  Han får betraktelig mindre enn det av råfôr, så da har jeg nok vært litt i overkant ivrig på godbiter av kylling. Han får kun rått til måltider. Skal justere etter beste evne. Vil ikke ha en overvektig hund!
 5. Nybegynner2020

  1800 kcal om dagen på VOH

  Hei, jeg har nå vært hos veterinær og fått speilet at valpen min er i øverste skitet av hva han skal veie. Hun sa han skal ha 1800 kalorier om dagen, men hvordan blir dette regnet om i VOH puppy? Han får kokt kylling som godbiter, som det går mye av nå pga trening i å gå pent, så hvordan kan jeg fordele dette godt? Jeg har dyskalkuli og klarer ikke regne det ut. Håper noen kan hjelpe!
 6. Nybegynner2020

  Peser og faller ikke helt til ro

  I dag har vi vært mye ute og sosialisert, og i stad lekte vi masse. Helt fin i formen, han er ti uker. Nå puster og peser hand voldsomt mens han forsøker å sovne, men må stadig flytte på seg og liksom finne en ny stilling før han begynner å pese og puste tungt igjen. Skal jeg bekymre meg eller er han bare litt overveldet av dagen?
 7. Nybegynner2020

  Stresset valp

  Holder jeg han på fanget blir han bare enda villere av at jeg holder ham fast, altså begynner å bite mer, uansett hvor mye jeg prøver. Har satt meg opp på privattimer er i huset så jeg kan lære en til en, og håper det kan komme i gang fort. Vil ikke ødelegge stakkaren med stress!
 8. Nybegynner2020

  Stresset valp

  Stenger ham ikke ute, men gjør meg utilgjengelig for å bli bitt selv om jeg ignorerer ham. Han tar skikkelig tak og gir seg ikke. Må virkelig jobbe for å løsne grepet hans. Vil jo helst ikke lukke ham av, selv om han kan se meg, men jeg vet ikke hvordan jeg skal gripe fatt i det når han ikke vil ha leke og/eller jager seg opp hvis han får tyggebein eller lignende. Jeg er åpen for råd her!
 9. Nybegynner2020

  Stresset valp

  Jeg prøvde å sette ham bak grind i går kveld, da hadde han gangen og kjøkkenet, men ikke tilgang til stue. Jeg satt i sofaen og han kunne se meg. Da ble han helt vill. Var også da han begynte å gjemme seg under sofaen og knurre og bjeffe. Redd jeg gjorde vondt verre, derfor stoppet jeg, som kanskje var dumt. Hjemme er det kun han og jeg på dagtid, og ettermiddag kommer datteren min hjem fra skolen. Da kan han ofte(re) legge seg til i et annet rom og ignorere lyder og sove dypt, men når det bare er meg hjemme så våkner han så fort jeg rører på meg eller forlater rommet. Sånn sett får han ikke den gode roen med mindre jeg også legger meg.
 10. Nybegynner2020

  Stresset valp

  Hei, jeg har en golden-valp på straks ni uker, og jeg tror han er skikkelig stresset. Han napper seg i bena og slikker seg voldsomt, jager hale, og sliter med å falle til ro - kan virre i evigheter. Prøvd både kong, bein å gnage på og øvelser i form av sitt etc. Det virker som alt dette jager ham mer opp. Ignorerer jeg ham blir han destruktiv, og har siden i går begynt å slenge seg under sofaen og ligge der og bjeffe. Han har hatt noen skikkelige raptuser på kvelden hvor han biter til og blir ordentlig ufin, og hvis jeg da snur meg bort biter han likevel bak på knærne etc. Ute er han veldig kavete og spiser småstein og jeg må være på ham hele tida. Tror det stresser ham enda mer. Er livredd for å ødelegge denne lille tassen ved å gjøre noe feil. Han er for ung for valpekurs ennå, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.
×