Jump to content
Hundesonen.no

Linn85

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Linn85

 • Rank
  Nykommer
 1. Linn85

  Eierskifte

  Hun har selv sagt at hun skjønte at tispa var drektig!
 2. Linn85

  Eierskifte

  Jeg overførte kun tispa.
 3. Linn85

  Eierskifte

  Jeg hadde ikke snøring på at tispa var drektig. De visste i god tid at hun skulle ha valper! Hadde jeg som eier fått vite det,så hadde jeg tatt henne med til dyrlege,for å få ordnet abort på henne! Dette er ikke en hund man skal ha valper etter! Ingen god tone! De lyver så det renner av dem! Hunden ble overtatt gratis! Sitter nå med advokatregning på 16.000,kommer ingen vei,for hun vil ikke møtes,har nå ordnet seg egen advokat med bare svadadritt som står skrevet. Vil prøve for harde livet å få tilbake tispa med valpene,og ikke for å 'tjene' penger på de. De skal omplasseres til skikkelige folk! Hva kan jeg kreve i forhold til min hannhunds bidrag?
 4. Linn85

  Eierskifte

  Tispa fikk valper 6-7 uker seinere. Ikke 2 uker som du skriver. Så fort de oppdaget drektighet så burde de vel tatt kontakt med meg som eier? Disse folkene tror de skal tjene penger på valpene. Etter som jeg har føttene godt plantet på jorda,så vet jeg at dette er valper som har noen verdi. Har ikke den som låner en hund noe opplysningsplikt til eier av hunden?
 5. Linn85

  Eierskifte

  Problemet er at tispa var mi,fikk ikke opplysninger om at de oppdaget at hun var drektig,tispa har ikke fått kontroll hos veterinær i drektighetstida. Hadde jeg vist at hun var drektig,så hadde jeg hatt henne hjemme å sørget for besøk hos veterinær. Jeg må ta skylden for at hun ble drektig her hjemme,jeg hadde implantat i den ukastrerte hunden,men den skulle vel vært byttet i tiden da tispa ble para. Dette er mine dyr,som jeg må ta ansvar for. Vil ikke at de som har henne nå skal ha ansvar for hundene,etter som de ikke har sørget for oppfølging i forhold til at tispa var drektig.
 6. Linn85

  Eierskifte

  De skulle låne henne en periode,for å se om de ville overta henne. Plutselig den 30/12-19 begynte hun å styre med at hun skulle ha tispa,å skjønner nå hvorfor. Tispa fikk valper mens jeg eide henne.
 7. Linn85

  Eierskifte

  Dette er ei tispe som ikke har papirer. Og far er bc/kelpie. Tror du nkk gidder å blande seg borti dette da? Har en bc som er reg gjennom nkk da...
 8. Linn85

  Eierskifte

  Unnskyld skrev feil. Siste besøk først på desember,kommer ikke på datoen. Hadde jeg vist at tispa var drektig med min hannhund så hadde jeg ikke lånt henne bort,og hvertfall ikke ordnet med eierskifte.
 9. Linn85

  Eierskifte

  Siste besøk var i midten av nov. Så bare han hun var litt rundere,men det tok jeg som et sunnhetstegn,og at hun trivdes. Det som er skammelig er at hunden var min,da hun fikk valper. Har hatt kontakt med de på sms,har ikke sett noen grunn til å renne ned dørene deres i tid å utid for å se å passe på. Jeg mener bare at det hadde vært på sin plass å si fra at tispa hadde fått valper,da hun fortsatt var min. Ja min skyld at tispa ble drektig her,men begge kjønn kan være oppfinnsomme. Og hadde ingen mistanke om at hun var drektig.
 10. Linn85

  Eierskifte

  Jeg lånte bort tispa mi til bekjente,for de skulle se om de ville overta henne. Tispa ble hentet 16/11-19. Fikk sms fra de den 30/12-19 sent på kvelden at de ønsket å overta tispa. Jeg har vært hos de 2 ganger etter de hentet henne. Problemet nå er at,det viser seg at tispa fikk valper den 30/12-19,derfor de hadde sånn stress med å få overført henne i dyreid,tispa har ingen stamtavle. Fikk først høre om valpene i dag,av en tredjepart. Men saken er at tispa fikk valper tidlig den 30/12,mens hun enda var registrert på meg,og det er min hannhund som er far til valpene. De så vel sitt snitt i å tjene penger på valpene,etter som de ikke sa noe om dette,da de ville ta over tispa gratis. Så med andre ord,så har jeg ført over 6 hunder til dem. Er det noe jeg kan gjøre?
×