Jump to content
Hundesonen.no

Linemoora

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Linemoora

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Yorkshire terrier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Linemoora

  Halter på forlabben

  Tusen takk for svar. Litt usikker på hvor det kommer fra, men kan kjennes ut som det kommer fra skuldrene. Ortopeden sa det finnes andre Smertestillende man kan prøve ut, men ikke på min hund pga at hun er så liten og lett som hun er. Skal til dyrlegen om 1 uke, så tenkte å få tatt røntgen bare for å se hva det skyldes, selv om han mente det mest sannsynlig ikke er mer vi kan gjøre. Håper på det beste. Er i utgangspunktet en veldig glad og aktiv hund til tross for halthet.
 2. Hei. Er ny her. Hunden min på over 11 år har blitt operert altfor mange ganger grunnet patella luksasjon. I mai måtte hun operere grunnet avrevet korsbånd. I lang tid har det "knaka" i forlabbene hennes når hun har tråkka på meg, men ikke vist tegn til smerter. Nevnt dette for dyrlegen flere ganger, men de mente at man avventer så lenge hun ikke viser tegn til smerter. Hun har over lenger tid belastet forlabbene mer enn bakbeina pga operasjonene. De siste månedene har hun blitt gradvis mer halt på høyre forlabb. Var hos dyrlegen for snart 3 uker siden hos en ortoped. Og han har operert hunden min flere ganger. Han tøyde og bøyde på forlabben hennes uten at hun viste tegn til smerter, men likevel halter hun veldig. Han valgte å ikke gjøre noe mer med det der og da pga hennes alder. Skulle det være noe som må opereres, så mener han at operasjonen er såpass omfattende at hun burde få slippe. Så hunden min har brukt metacam Smertestillende i to uker uten effekt. Nå bruker hun Rimadyl som vi har prøvd i 1 uke uten effekt. Dette er en hund på 2-3 kg, så er ikke veldig tung. Noen som har opplevd lignende med sin hund? Hva hjalp? Jeg blir så trist over å tenke at det kanskje ikke er mer dyrlegen vil gjøre.. Håper noen har noen svar..
 3. Hunden min på 11 år har operert bakbeina sine x flere grunnet patella luksasjon og har brukt mye tid av livet sitt i ro. I mai i år røk korsbåndet hennes, og i og med at hun er en livsglad hund var det ingen tvil om hva som var det rette å gjøre til tross for alderen. Hun har dessverre fortsatt mye problemer med beina og leddene grunnet artrose, men korsbåndoperasjoen er vellykket. Hadde henne til fysioterapi noen ganger etter det grunnet alderen. Lykke til Edit: jeg ser nå at innlegget ikke var spesielt nytt
 4. Linemoora

  Kul under huden

  Kuler er ofte skumle, men er en trygghet å få det sjekket av veterinær. Hunden min har kuler som sitter fast i brystet. Har vært å fjernet kulen én gang, men den kom tilbake kort tid senere. Og denne kulen var bare en fettkul.
×