Gå til innhold
Hundesonen.no

02sahe

Medlemmer
  • Innholdsteller

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Schæfer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

02sahe's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jepp! Har mange og trene med! Å fikk rett opp i det! Når går han som en drøm! Byttet ut ball med godbiter, og nå går han meget pent???
  2. Kontakten er bra, hit (sitte i front av meg), dekk og bli, sitt og bli osv går greit, trent mye kontakt, men sliter bare med fot. Trent for fra dag en jeg fikk han, og det var i Juli... Vet ikke helt om jeg skjønte hva du mente med belønning bak ?
  3. Ja, hunden går inni/inntil meg hele tiden, jeg blir sprø! Har prøvd med både ball og godbiter ?,
  4. Takk for svar! Ja, har prøvd godbiter, men han bryr seg ikke om dem, å ser bare på meg. Dette er ikke et stoooort problem, men noe jeg ønsker å rette på før en evt prøve i fremtiden. Så skal prøve kassen som du skrev, og begge sider! Takk!
  5. Hei, jeg har en schæfer hann på 12mnd som kan fot/plass ganske bra, men sliter med det oppover blikket, også går han alltid med midten av hunden på siden, (han går for langt framme, men sliter med å finne en måte med å få han til å gå ordentlig. Håper noen har noen tips til meg, uansett hvor langt bak jeg plasserer ballen, eller hvor, så går han like langt framme, eller så går han skrått (står skrått i stede for rett på siden av meg) Ikke så lett å forklare, men sliter med plassering til hunden under fot og vet halt. Takk for svar!
  6. Hei, noen tips til hvordan jeg kan trene hunden til å gå pent i bånd? alt av tips tas, takk?
  7. Noen som vet om det er forskjell på grå schæfer og normal farga? Ser politiet ofte bruker de grå, og dem som er høyest oppe i IGP i Norge! Har en schæfer hann langhåret normalfarget, men ønsker nok en grå tidoe etter hvert. takk for svar.
  8. Hei, noen som har tips til hvordan man kan trene på at hunden skal gå pent? Schæfer hann på 11mnd, så er en del kraft i han. Han går som regel fint, men greit å hvite hva jeg skal gjøre, da det ikke funket å stoppe opp, å vente til han setter seg, da hver gang jeg stopper opp så setter han seg på «plass/fot»
  9. Tusen takk! Skal kutte ned tiden på øktene?
  10. Takk for tipsene! Vi hat hatt en friuke nå? prøvde litt plass, der jeg brukte lek i treningen. Det funket bra???
  11. Noen som har tips til hvordan jeg kan gjøre treningen mere morsom? Trener lydighet (IPO), å ser at treningen har blitt litt kjedelig for han
  12. Hei, har en schæfer på 11mnd, som plutselig har begynt å bjeffe helt sinnsykt, i følge mine foreldre. når jeg er hjemme med han, å setter han enten i hundegård eller bur, så bjeffer han nesten aldri (noen få ganger bjeffer han selvsagt), men det har kun skjedd nå i det siste, men så fort jeg drar på skolen, p mine foreldre skal ta han ut i hundegård, så bjeffer han fra dem setter han ut til han kommer inn. noen som har tips til hva jeg kan gjøre, å kan alder være en grunn?
  13. Tja, har ikke mye erfaring da jeg kun har hatt min gutt i 3mnd. Men på de tre forsøk så klarte han apport, men fikk høre det hjalp å løpe rundt med apport gjenstanden i munnen?
  14. Gi henne den fra hånda, bruk strupehalsbånd og gi veldig små nøkk mens henne løper med den i munnen. Jeg gjør det på min schæfer hann. gir han apport gjenstanden, så løper jeg mens jeg gir veldig små korrigeringer i båndet. Funket veldig bra
  15. Hei! Flott å høre at dere ønsker hund! Om ikke alle er klare for det, så er det kanskje lurt å vente? Jeg håper dere finner ut av det! Tenk på alle de gøye stundene med hund! Den blir en del av familien, å gjør familien enda bedre, etter min mening! Jeg er 17år, å min mor sa alltid nei, men nå har jeg en schæfer på 10mnd, og begge foreldrene mine å søstrene mine elsker han? Pluss en god grunn til å måtte gå på tur
×
×
  • Opprett ny...