Jump to content
Hundesonen.no

Dharma

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Dharma

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dharma

  Huawei p20 pro eller mate 20pro?

  Jeg er fantastisk fornøyd med p20 pro.
 2. Hun gikk på spesialfor og tranebær etter uvi, så ble miljøet for surt så det ble krystaller. Da ble det bytta til annen type for med streng beskjed om å kun gi ferdig den posen og så tilbake til vanlig for som hun har gått på siden. Og så kontroll etter 6 mnd, men vi kom bare til 5 mnd før hun begynte å tisse inne igjen og det ble påvist fortsatt krystaller. Synes bare det er så rart hun tisser inne av innbildt siden å tisse i senga mi var akkurat det som gjorde at vi fant ut at hun hadde uvi sist. Men vanskelig å si. Ingen uvi nå, men godt med krystaller. Synes de innbilte symptomene har blitt verre etter galastop, så tror ikke jeg vil gi de to siste dagene.
 3. Hun fikk uvi for første gang i mars. Det utviklet seg til krystaller etter behandling. Til slutt fant de riktig behandling. Symptomene var at hun tissa inne. Det gjør hun aldri ellers. Nå har vi merket diffuse tegn på at noe er annerledes. Så tissa hun inne igjen. Da var det rett til dyrlegen. Som sier at hun fortsatt har en god del krystaller. Og innbildt drektighet med melk. Blir satt på galastop. Dyrlege mener urinprøve skal tas over helgen og sendes inn for å finne riktig type krystaller og at hun bør gå på spesialfor for å unngå tilbakefall fremover. Greit. Er det vanlig å tisse inne i forbindelse med innbildt? Har hatt tispe med innbildt før men opplever at dette eskalerer i piping, klenging, masing, bjeffing og hun skal ligge på noe mykt hele tiden. Aldri ellers. Oppsøker varme. Heller aldri ellers. På tur og inne prøver hun å finne noe å grave på hele tiden. Veterinær nevnte at hvis hun fortsetter å få innbildt så kan jeg vurdere å kastrere henne. Synes det virker så drastisk. Vil ikke utsette henne for en stor operasjon hvis jeg ikke må. Uansett, denne tissingen inne mente dyrlegen at kunne skyldes innbildt. Da har hun en veldig sterk grad av innbildt fått isåfall, for hun tisser aldri inne til vanlig. Ved tidligere løpetider har hun aldri vært slik. Nei. Men dette er hormonelt og kan plutselig oppstå sa dyrlegen. Kan det være disse krystallene som gjør det? Hun tissa nemlig på nøyaktig samme sted da hun hadde uvi, i senga mi. Og hun har gjort det to ganger nå. Ingen behandling er igangsatt annet enn galastop i 5 dager fordi urinprøve skal sendes inn først. Hun spiser normalt og vil gjerne ut på tur. Det er det eneste som gjør henne happy akkurat nå.
 4. Dharma

  Alkohol rundt hunden

  Jeg vet det jeg vet om denne situasjonen av sikre kilder, som forteller meg mer enn jeg kan si her. Opplever ikke at jeg har spesielt mange antakelser rundt dette utover det jeg har hørt fra andre som vet mer enn meg. Hva jeg har trodd og tenkt om hvorfor de plutselig holder seg hjemme og likevel kan passe min hund har jeg fått bekreftet at var riktig. Det er ikke hundepasser som har fortalt meg at mannen drikker og at situasjonen er som den er, det fikk jeg høre helt tilfeldig og ble derfor litt sjokkert med en gang. Hadde behov for å lufte saken før jeg fikk vite mer etter at hunden hadde vært der på nytt for litt siden. Mannen har ikke ansvaret for hunden, og situasjonen virker for meg grei slik jeg har blitt forklart den,og slik hunden min reagerer både ved henting og levering. Jeg kunne nok tenkt meg at hundepasser jeg ikke kjenner fra før hadde vært ærlig fra starten av og sagt det som det var, men samtidig hadde jeg nok ikke tatt sjansen om jeg visste det den gangen. Jeg har bare fått gode referanser på selve hundepasseren, og er helt trygg på henne. Alkoholproblemet her har vart i flere tiår. Men det er ikke hver dag, ikke hver helg. Og det er ikke sikkert det foregår så mye når hunden min er der. Forrige gang var det ingen alkohol har jeg fått vite. Hunden min er overlykkelig hver eneste gang det er hundepasser tid, så jeg får forholde meg til de reaksjonene jeg ser som utelukkende er positive. Og skulle det endre seg vil jeg selvfølgelig avslutte med en gang.
 5. Dharma

  Alkohol rundt hunden

  Det kom meg plutselig for øre at en av mine hundepassere har en mann som i perioder drikker mye. De har passet min hund jevnlig et par års tid. Jeg kjenner de ikke fra tidligere. Det er ingen tvil om at min hund trives svært godt hos dem og det er stor glede ved overlevering. Hver gang. Jeg har forhørt meg om hvordan mannen oppfører seg når han drikker og har fått fortalt at han er rolig. Hva tenker folket om dette? Mine tanker: Hunden min har det tydelig godt der og vil tilbake. Fruen i huset har kanskje godt av å ha noen andre å fokusere på, altså min hund, i en vanskelig familiesituasjon. Jeg vet ikke om han drikker når de har min hund. Men jeg vet at de noen ganger ikke drar på familietreff og istedenfor vil ha hunden min og jeg tenker jo mitt om grunnen til at de blir hjemme. I og med at mannen beskrives som rolig når han drikker og min hund ikke viser tegn til ubehag ved å skulle dit har jeg tenkt at det ser ut til å gå greit. Jeg får ofte bilder av at de er på turer sammen alle tre og jeg vet at fruen i huset er både mild og veldig snill og egnet som hundepasser. Jeg vet også at hunden min får ligge i sengen sammen med dem. Jeg var bare ikke klar over denne situasjonen med mannen. Jeg har møtt han, hyggelig og andre beskriver han som behagelig å omgås til vanlig. Og altså rolig og fredelig når han drikker. Likevel ønsker jeg innspill fra dere.
×