Jump to content
Hundesonen.no

Kristin T

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kristin T

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Nova Scotia Duck Tolling Retriever
 1. Kristin T

  Forstoppelse/ mageproblemer

  Noen spiseskjeer med rapsolje morgen og kveld i foret gjorde susen her
 2. Kristin T

  Forstoppelse/ mageproblemer

  Hei, Tusen takk for informasjonen Skummelt med forstoppelse.. Får følge nøye med fremover. Da kjøper vi nok duphalac også. Frøya er 16 kg. Blandet du olja i foret?
 3. Kristin T

  Forstoppelse/ mageproblemer

  Ja det høres fornuftig ut. Har selv tenkt tanken men så var det flere tips om å bruke biola/zoolac uansett som et stabiliserende middel. Da blir det noen spiseskjeer med olje i tørrforet til kveldsmat :-)
 4. Kristin T

  Forstoppelse/ mageproblemer

  Hun er ikke typen til å spise leker eller andre ting nei. Tenker og gå til veterinær om det ikke blir bedre nå over helgen. Kan jeg blande hvilken som helst type olje i maten hennes? Hvor mye? Takk for svar! Vet at det er typiske tips for diare men hun har omtrent diare di få gangene hun klarer og få ut noe..
 5. Hei alle flinke hundeelskere Vår toller på 11 år har slitt med avføring den siste uken, litt av og på. Hun vil mye ut og setter seg til uten hell. Vi har prøvd zoolac og nå i dag prøver jeg fiskeboller blandet med biola naturell. Føler det ikke har funket.. Hun er ikke smertepåvirket, har god apetitt (vil fortsatt ha sitt vanlige tørrfor, går turer, bader og har mye energi ellers). Når hun først får ut noe er det veldig løst. Det er ikke hardt slik man gjerne tenker at forstoppelse fører til? Håper at noen der ute har noen erfaringer eller tips å dele?
×