Jump to content
Hundesonen.no

Melissa

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Melissa

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Melissa

  Adferd på hund

  Hunden er litt over to år, og var vel akkurat to år når vi satte hun ut. De har altså ikke hatt hun så lenge. De har aldri hatt hund tidligere selv. Skal selvsagt snakke med forvert, men vil høre fra noen som kanskje vet hva som kan være galt med tanke på adferden.
 2. Melissa

  Adferd på hund

  Vet ikke hvor jeg skulle legge dette innlegget, men jeg prøver her. Hei! Jeg har en hund fra oppdrettet mitt som er satt ut på for. Jeg fikk hun hjem igår for å ta hun med på noen helseundersøkelser osv. Vanligvis er hun en super trygg hund som ikke er redd for noe. Elsker mat, elsker kos. Nå er det første gang på 4 måneder vi ser og har hun igjen, og hun husket oss godt igjen. Forverten skulle bare la hun tisse før bilturen, men hunden dro seg mot bilen vår og ville inn for å bli med oss. Så forvert måtte dra hunden litt med seg til veikanten for å få hun til å gå på do. Når vi kom hjem, så viste hun vei til inngangsdøra vår uten bånd, og var veldig gira på å komme seg inn. Hun husket altså hjemveien også. Når vi nå får hun hjem, så er hun overvektig. Det er det første vi ser. Hun er en ball som ser sliten ut. Kjenner ikke ryggraden eller noe. Mye slankere og finere i kroppsformen når vi ga hun fra oss. Det andre vi merker er at hun er veldig nervøs. Hun tør ikke komme opp til oss, og holder seg litt borte. Hun blir fort skvetten, og skeptisk. Hun hadde også diaré på verandaen i dag tidlig.. Forvert virker som en oppegående og hyggelig dame, så jeg vil ikke bare annklage henne for noe. Men jeg blir jo veldig redd for hva som har skjedd med vår lekne, kosete og gale jente. At hun er så overvektig er jeg også veldig redd for.. hva ville dere gjort?
 3. Melissa

  Import av hund

  Noen som har importert hund fra Russland? Oppdretteren kan frakte til København, også kan jeg hente der for å frakte inn til Norge selv som man må. noen erfaringer for import?
 4. Melissa

  Starte eget oppdrett

  Men HD, øylysning osv har vi ikke sjekket enda, dette skal selvsagt sjekkes først hvis det blir aktuelt
 5. Melissa

  Starte eget oppdrett

  Dette er snakk om en russisk tsvetnaya, hun oppfyller absolutt alle krav på proporsjoner, helse, helhet osv. Eneste er at hun har én tann som er litt overbitt på (ikke så det synes, men om man ser etter så er det der). Ellers er hun helt perfekt. En god familiehund er hun også, og hun har et gemytt som jeg har aldri har vært borti. Hun har også meget gode linjer jeg har sett nøye gjennom, og utforsket litt. Jeg får sjekke litt opp, og jeg håper ikke den tannen gjør slik at hun ikke bør avles på. Men takk for svar, dere!
 6. Melissa

  Starte eget oppdrett

  Hei! Jeg lurer litt på hvor jeg starter for å starte mitt eget oppdrett. Jeg er allerede i NKK med en registrert hund. Men det er vel litt mer avansert enn som så? Tar imot all informasjon med stor takk!!
×