Gå til innhold
Hundesonen.no

BC45

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

BC45's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tusen takk for svar alle sammen! Vi blandet litt hundepølse med tørrfor, det fikk fart på matlysten
  2. Vi har en snart to år gammel Shetland Sheepdog som antakelig har innbilt drektighet etter løpetid. Hun har spist svært lite de siste to ukene. Vi gir henne vanligvis tørrfor, men vi har også forsøkt med våtfor for å se om det frister mer. Vi har hatt henne til veterinær, men de virker ikke så bekymret som oss. Vi gir hunden mye mosjon hver dag, men det hjelper heller ikke på matlysten. Vi er litt bekymret for henne fordi hun er jo ikke så stor i utgangspunktet. Er det noe mat vi kan prøve å gi henne i denne perioden, slik at hun ikke går ned alt for mye i vekt? Eller eventuelle andre tips til hva vi bør gjøre?
  3. Tusen takk for svar dere Da skjønner jeg at noe av det viktigste er å se etter foreldre som er trygge. Er det noen spesielle ting vi kan gjøre eller undersøke nærmere før vi bestemmer oss for hvor vi skal kjøpe? En oppdretter kan vel bare si at foreldrene er rolige uten at det er noen garanti for det? Finnes det f.eks papirer fra utstillinger osv. som kan si noe om foreldrenes lynne?
  4. Hei! Vi har nettopp meldt oss inn i forumet her fordi vi har så veldig lyst på en liten hund. Vi synes langhåret dachs er fantastisk fine hunder, men lurer på om en slik vil kunne passe inn i vår familie. Vi er en familie på fem, tre av oss er tenåringer. Fra før har vi to marsvin og en katt som er svært selvstendig og mye ute. Vi lurer på: - kan en dachs bli med på 3-4 timers lange turer i fjellet og kan de kan gå i preparert skiløype i opptil 3 timer? - kan de bli vant til å være med på båt? - hvor mange lufteturer trenger de pr. dag - hvor lenge kan de være hjemme alene mtp at vi er på jobb og skole deler av dagen - hvordan er de i forhold til andre hunder, er de ofte redde? - hva med at vi har katt i huset fra før? - vi har lyst til å reise på utlandsferie av og til, er det best og ha hunden hos venner eller er kan den ha det fint hos kennel? - er det best å ha den i bur ved bilkjøring eller kan den sitte i fanget til passasjer med belte på? Hilsen familie som ønsker seg en liten hund
×
×
  • Opprett ny...