Gå til innhold
Hundesonen.no

Karitas

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Karitas

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg forstår at det betyr at den er glad i å bjeffe, men betyr det at den bjeffer i tide og utide eller i gitte situasjoner? Feks en finsk lapphund, eller annen spisshund, som er kjent for mye bjeffing. Betyr det at de bjeffer "uten grunn", og eier må forvente at de feks bjeffer masse når de er alene hjemme.. ?
 2. Nei, det er helt lukket og man kan ikke fjerne hattehylla for å få plass heller. Det er ca 40cm åpning når man åpner bakluka og kanskje 50 cm i "takhøyde" inni der, med andre ord ikke sjans å få inn bur av noe slag pluss at det blir helt tett så dyr kan ikke være inni der uansett
 3. Her kommer en spisshundvalp i hus om et par mnd, vi (jeg og ett barn) har en sedan.. Er man nødt til å ha stasjonsvogn for å kunne ha hund?! :/ Blir ikke ny bil på meg på noen år og trenger hjelp til å finne en lur løsning når jeg ikke har mulighet til å ha bur i bagasjerommet.. Finnes det sikre bur som kan festes i baksetet..? Barnet er stor nok til å sitte i framsetet. Hvordan funker det med sele på en litt under middels stor hund (ca 42 cm)..?
×