Jump to content
Hundesonen.no

73hundemor

Medlemmer
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 73hundemor

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Irish sort coated wheaten terrier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 73hundemor

  Hund som vil ut i Hagen hver kveld

  Hei! Min Wheaten terrier er nå 11 år og veldig sprek for alderen. Men han har endra adferd de siste månedene, og det forverret seg etter av en av sønnene mine flytta ut i høst. Han har alltid vært en rolig hund på kveldene som koser seg i senga si, eller på teppet ved sofaen, og som har tatt små koseturer bort til oss. Nå vil han bare ut, og klarer ikke lenger å slappe av synes jeg. Vi tok en grundig sjekk hos veterinæren da det startet i mai, men han kunne ikke finne noen grunn til å tro det er noe slitasjegikt eller annen fysisk årsak, uten at vi setter i gang med røntgen og sånt. Tror dere det er en grunn til at han vil ut? Han er kastrert, så løpetid i nabolaget kan det ikke være. Jeg har tenkt på katter eller grevling mer og plager han. Et verste alternativ er jo demens, men i så fall er det det eneste symptomet han har. Han er fin på tur, løper og kommer på innkalling, våken og klar, og er fremdeles veldig kosete. På dagtid når jeg jobber og på natta er han rolig.
 2. 73hundemor

  Hund på 8 år som har begynt å halte

  Huff, jeg håper virkelig det ikke er noe med hjertet! Han er ellers frisk, med høyt aktivitetsnivå. Fysio kan kanskje være noe, jeg får høre hvem som holder til i området der jeg bor (Vestfold).
 3. Hei! Jeg er ny på forumet her og tenkte jeg skulle stille dere et spørsmål siden vi nå er ganske fortvilet. Vår kjære wheaten-gutt halter i ny og ne PG vi skjønner ikke hva det er! Det hele startet for et par uker siden da han plutselig ikke var i stand til å stå oppreist på 4 bein. Det var veldig dramatisk og vi ble veldig redde. Vi tok han med til dyrlegen. Da kviknet han til av seg selv, men hadde tydelig smerter. Vi ble sendt hjem med smertestillende etter at hun tok en masse prøver. Borrelia ble utelukket etter prøven. Siden har vi nå vært på røntgen. Vi trodde han kanskje kunne begynne å bli revmatisk, men bildene viser ikke noe tegn til det. Derimot er det noe muskelsvinn på venstre bakbein, noe som er overraskende for en såpass sprek hund synes jeg. Etter røntgen har han vært fin noen dager, men i kveld halter han på det ene forbeinet! Nå er vi i familien veldig i tvil hva vi skal gjøre. Skal vi bare holde han i ro og vente eller skal vi sende han til CT som er neste steg? Er det noen som har et tips?
×