Ingvildmn

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ingvildmn

 • Rang
  Nykommer
 1. Nei, bare snakk om det lar seg gjøre en sjelden gang. Til nå har han hatt pass eller lufting midt på dagen
 2. Jeg har bare ett enkelt spørsmål til dere hundeeiere som er mer erfaren enn meg. Når kan man gå over til å gi valpen mat to ganger om dagen? Har en lagotto valp på tre måneder som klarer å være hjemme en arbeidsdag. Men problemet blir å få gitt han mat midt på dagen når vi begge er på jobb. Kunne vi gitt han mat mellom 7-8, så 15-16 og så 20-21 eller høres det helt domt ut?
 3. Hei! Vår valp har nå blitt 13 uker, og denne alenehjemme treningen tar snart knekken på meg. Han har buret tilgjengelig hele tiden med døren åpen, men velger likevel å sove hvor som helst annet enn i buret. Vi har begynt med hjemmealenetrening hvor vi gir han en frossen kong med leverpostei i når vi går. Da er han opptatt med denne i ca. 30 minutter før pipingen starter og varer i 10 nye minutter (dette er det lengte jeg har latt det gå, da han roer seg ned i noen sekunder og da går jeg inn til han). Spørsmålet da er skal vi la han finne roen skikkelig før vi kommer inn? Ser for meg at dette kan ta lang tid. Eller hva burde vi gjøre?
 4. Takk for svar alle! Det er nok bare hikke Synes det er nettopp dette som er så fantastisk med dette forumet, man kan spørre om absolutt alt og samtidig få seriøse svar på det. Fantastisk!
 5. Sikkert like domme svar men jeg vet ikke. Hvordan hikker en hund? Lager den lyd da?
 6. Hei! Jeg er redd for at jeg er enten er for overbeskyttende eller for at det er noe halt med valpen vår på 8 uker. Vi fikk hjem valpen vår på tirsdag, og nå på lørdag har jeg lagt merke til at valpen av og til får noe som ligner på sammenknytninger i magen. Han brekker seg ikke, men flere ganger om dagen får han dette uavhengig om det er lenge siden han har spist eller ikke. Det er som om det knytter seg i magen og hele valpen rører seg. Varer ikkje lengre enn ett minutt eller til at valpen har røyst seg opp Hva kan dette være? Noen erfaringer?
 7. Hei 😊 Nå er det bare en uke igjen til vår lille Teddy kommer hjem. En lagotto på 7 1/2 uke. Nå kjenner jeg panikken begynner å bre seg for at jeg ikke kommer til å mestre det. Er det noen som har tips til en ny valpeeier? Når det kommer til de første dagene/ukene? Dotrening, innkalling eller bare generelt til en førstegangseier? Håper på svar 😊