Jump to content
Hundesonen.no

hundevenn1998

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About hundevenn1998

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  yorkshire terrier
 1. hundevenn1998

  Seperasjonsangst

  ja, i bil ligger han bom stille! jeg startet tidligere å ta han med på kjøreturer til butikken og slikt før jeg begynte å la han være hjemme aleine. Når jeg forlater han hjemme alene har jeg hatt han i bur. Verdt å merke seg at han er veldig gla i buret sitt. Han velger å gå dit får å sove og føler seg trygg i buret sitt. Har forsøkt å hatt han løs hjemme, men han reagerer akkurat likens som når han er i bur.
 2. hundevenn1998

  Seperasjonsangst

  Heisann Lurer på om det er noen her som kanskje kunne ha hjulpet meg å komme med noen tips.. Jeg har en valp på 8 mnd som har begynt og utvikle seperasjonsangst.. Da jeg startet å venne han på å være hjemme alene gikk det veldig fint, men etterhvert som han har blitt hjemme alene lengre og lengre(aldri mere enn 3 timer maks), har det begynt å bli et problem.. han bjeffer, bjeffer og bjeffer, og har tisset seg ut 2 ganger.. Etter dette begynte å eskalere, er han naturligvis ikke hjemme alene noe lengre enn når jeg drar ut med søpla mtp naboer (noe han heller ikke takler. han begynner å bjeffe med en gang jeg går i yttergangen for å kle på meg).. Jeg fårstår fullt ut at noe jeg har gjort/ikke gjort kan for dette.. Jeg har veldig dårlig samvittighet og føler jeg har tabbet meg ut veldig ovenfor valpen min, så jeg setter pris på om dere kan gi konstruktiv kritikk og fortelle meg hva jeg burde ha gjort/bør gjøre herfra, istede for å være stygg.. Dette er noe jeg håper på å enda kan snu, slik at han kan føle seg trygg med å være hjemme alene. Har noen her noen tips til hvordan jeg kan forsøke og rette opp feilene mine på? - bekymret førstegangs hundeeier.
 3. hundevenn1998

  hunden min glefser etter meg

  skulle ha skrevet det litt annerledes. hun er fæl til å ta ting hun finner på bakken i munnen. når jeg skal se hva det er, eller ta det ifra henne, så glefser hun. istad fant hun et bein etter en hund jeg passet i sommer, og når jeg skulle se hva hun satt under bordet og gnegde på, så ble hun agressiv. jeg tar ikke fra bikkja mat, men om jeg så hadde ønsket det, så skal en veloppdragen hund akseptere det.
 4. hundevenn1998

  hunden min glefser etter meg

  Hei! Jeg kjøpte meg ei 2 år gammel yorkshire terrier for noen dager siden. Veldig grei og trivelig hund. Hun er litt skeptisk på enkelte ting,men dette er noe som kommer til å gå over. Men hun har en veldig stygg uvane, og det er at hun rett og slett glefser etter meg når jeg prøver å ta fra henne ting. spesiellt mat. Det er altså ikke bare knurring, hun biter rett og slett etter meg. Dette er noe jeg ikke finner meg i,og må bli kvitt, men vet ikke hvordan, når dette ikke har vært et problem med tidligere hunder jeg har hatt, fordi det har blitt øvd på å kunne ta i fra de mat fra de var valper. Ønsker ikke å straffe hun når hun gjør dette. Tenker at det bare gjør situasjonen vanskeligere. Er det noen som har noen gode tips? Hilsen desperat hundeeier.
×