Gå til innhold
Hundesonen.no

Emilie83

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Emilie83

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Rottweiler
 1. Drektig eller innbilt?

  Takk for tips:)
 2. Drektig eller innbilt?

  Hei. Hu roa seg men eg tok tempen for å ikke tenke på d å den har vært 37,5-38,5:) å eg leste at normal temp va 37,5- 39? så e nok bare innbilt for hu hoppe å leke som aldri før ja ska kjøpa inn på bøker:) har lest ganske mye på nett å trodde hu va drektig me tanke på at alt stemte på tiden me både utflod å melk :/
 3. Drektig eller innbilt?

  Ok takk trodde d skulle vises på ul uanz, men som sagt han så såvidt på na å meinte det var innbilt. Synes bare hun oppfører seg så rart med å helst ligge oppå meg å vil ikke være alene et sekund. Men har jo ikke noe stor mage. Hva er normal temp på en hund?
 4. Drektig eller innbilt?

  Hei. Jeg har en tispe som ble parret den 17 juli. Hun har hatt å har alle tegnene på drektighet, slim bak, kvalme, sover mye osv. har veldig mye melk i jura, sånn at di drypper melk. Begynte på lørdag å grave rundt omkring å pese. Å etter det har hun egentli bare sove. Så tok henne med til dyrlegen i går, han er ikke noe vant til smådyr å holder mest på med gårdsdyr. Han tok ultralyd på henne i 40 sekund å kunne si hun ikke hadde noe. Er det mulig at det bare er innbilt å at hunden kan være så presis med tidene? 5-6 uker klart slim, 3-4 uker oppkast, 8-9 uker grave å pese? Har ikke adoptert noen bamser men er helt rar.
×