Gå til innhold
Hundesonen.no

Camilmat

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Camilmat

 • Rang
  Nykommer
 1. Allergivennlig hund

  Vet du, jeg vet egentlig ikke Jeg har i utgangspunktet tenkt at jeg ikke ville ha puddel, men tror dette kun ligger på grunnlag av noen jeg kjente som hadde en puddel jeg ikke likte. Blir jo ganske dumt å utelukke de kun på grunn av den ene puddelen jeg har møtt, så jeg skal åpne mulighetene for den også
 2. Allergivennlig hund

  Jeg har mild hundeallergi og tenker på å skaffe meg hund. Det jeg lurer på er rett og slett erfaringer i forhold til allergivennlige hunder og om det er noen som har noe innspill i forhold til dette? De rasene jeg tenker mest på er Bichon havanais, Malteser eller Irish soft coated wheaten terrier. Har også undersøkt litt om Goldendoodle. Har skjønt det slik at det kan være vanskeligere å vite om Goldendoodle kommer til å røyte eller ikke siden det er en blandingshund, men jeg syns bare rett og slett den er så utrolig søt og fin. Setter veldig pris på svar
 3. Valp - når kan den være alene hjemme?

  Takk for svar, det er fint å høre om andre som har skaffet seg hund mens de var alene Høres ut som at så mye ferie som mulig er beste løsningen. Jeg har dessverre ikke mulighet til å ha den med i bil på jobb, da parkeringen ikke er skjermet fra solen, så der må jeg finne en annen løsning.
 4. Valp - når kan den være alene hjemme?

  Takk for svar Det trengs nok uansett mer planlegging fra min side før jeg er klar for å få valp, men jeg er forberedt på at det vil ta mye om ikke all tid utenom jobb. Men jeg ser at de fleste tingene jeg gjør utenom jobb er ting jeg kan ta hunden med på. Det med å ha hunden med i bil på jobben er noe jeg har tenkt på, men jeg har ikke parkeringsmulighet der det ikke kommer sol på bilen. Så jeg tror uansett at så mye ferie som mulig, pluss alliere meg med venner og familie er beste løsningen.
 5. Hei, Jeg sitter og tenker mer og mer på at jeg ha lyst til å skaffe meg hund, men jeg vil i så fall vite hva jeg går til og hva jeg skal gjøre når valpen har kommet i hus. Jeg har prøvd å lese på litt forskjellige forum her og der, men det er veldig mange forskjellige meninger ute å går. Noen sier valpen ikke kan være alene hjemme før etter flere måneder, mens andre mener en arbeidsdag skal gå greit etter et par dager. Jeg er alene og har fulltidsjobb, så dette har litt å si i forhold til når jeg evt kan skaffe meg valp. Må jeg vente til jeg har sommerferie feks for at den ikke skal være for mye alene?
×