Gå til innhold
Hundesonen.no

Malinord

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Malinord

 • Rang
  Nykommer
 1. Distichiasis

  Hun er ikke plaget, da hadde vi fryst de vekk med en gang ☺️
 2. Distichiasis

  Ja, jeg forstår ☺️ Nå har ikke frøkna mi noen problemer med de så langt, og har ikke behov for å fjerne de heller. Men jeg har tenkt til å fjerne de uansett når hun først skal i narkose ☺️
 3. Distichiasis

  Åh jeg blir så glad for svar 😃 Tusen takk for svar og meninger altså 😃 Men ja som sagt, jeg bare drøfter det og ville gjerne høre litt meninger. At hun skal brukes i avl har jeg ikke bestemt meg for ☺️ Hun har mye hun må bevise innen den tid, jeg liker at hunder skal være helt friske selv, så jeg skulle gjerne hatt en MT, og en god del andre helsesjekker på hun før jeg hadde tatt den avgjørelsen ☺️ (Selvom det ikke er et krav på rasen, vil jeg at avls hundene skal være i beste stand) Å jeg tenkte selv at hvis jeg noen gang bestemte meg for å ha valper på hun så må dette så klart stå i salgs papirene, med en kjøpskontrakt som man har på noen hunder ang bitt. At hvis avkommet får øyehår får man en del av kjøpspengene tilbake? Men det som skremmer meg da er at veterinæren sier at det er greit å avle på det? Hvorfor sier det, når det er arvelig og kan bli plagsomt for en hund?
 4. Distichiasis

  Hun er en Weimaraner, og nei det er egentlig ikke et krav med øyelysning før avl hos weimaranere ☺️ Hun skal øyelyses igjen når hun er over året, men hun blei øyelyst av en autorisert veterinær nå som ga hun diagnosen mild og moderat. Men hun punkterte med å si at deg ikke var arvelig og du fikk ingen bærere?
 5. Distichiasis

  Jeg fant en ekstra rad med øyehår på valpen min som er et halvt år gammel. Hun virker langt ifra plaget av det, virker helt normal. Var hos dyrlege for å bekrefte at det verken var plagsomt eller farlig for hun. Dyrlegen kunne ikke finne noe annet under øyelysningen annet en at hun hadde Distichiasis. Å mente at hun fortsatt kunne brukes i avl så lenge "far" var fri 😃 Det jeg lurer på da er om noen har erfaring med det? Noen som har brukt en tispe/hann med påvist Distichiasis til avl? Jeg har ikke bestemt meg for å bruke hun i avl enda, hun er bare et halvt år og det er mye hun må i gjennom før jeg tar en så stor avgjørelse. Men som jeg skjønte er ikke dette noe som ligger i linjene hennes heller.
×