Gå til innhold
Hundesonen.no

Ridux

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Ridux

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  blanding mellom labrador og vorsteh
 1. Suzuki SX4

  Hva med noe slikt? https://www.hundepoter.no/products/hundegrind-10009-m2-1-dor
 2. Da blir det svart kong på'n
 3. Hvilke leker anbefaler dere til en hund som like gjerne kunne vært en makuleringsmaskin. Ask er en blanding av labrador for vorsteh på litt over 5 måneder. Elsker å ødelegge/tygge i stykker alle lekene sine. Knuter- og tauleker kan jeg bare glemme å ha liggende fremme.
 4. Størrelse på søsken

  Takk. Syns bare 19 og 9 kg var mye.
 5. Størrelse på søsken

  Jeg har en snart 17 uker gammel valp. Blanding mellom labrador og vorsteh. Veide han i dag og han veide 19 kg. Jeg la ut dette på facebook på en egen side for kullet og de andre begynte å poste deres vekt. 3 jenter veide 9, 11 og 12 kg og en hanne veier 12 kg og en veier 15 kg. Er det normalt at det er så stor forskjell på samme kullet? Min er på ingen måte overvektig. Ser det når vi møter noen av søskene at han er betydelig mye større enn de andre.
 6. Da ble det bur fra billige-hundebur.com. Det passet perfekt bak i Suzukien. Godt å slippe skrammelet fra nettingburet fra Europris. Ask var også strålende fornøyd http://www.billige-hundebur.com/hundebur-til-1-hund/b-safe-large-wide-med-trinn.html
 7. Flått

  Takk. Overnervøs førstegangs valpeeier 😀
 8. Flått

  Hei. Jeg har en valp på16 uker som har fått en flått like ved øyet. Han er så urolig når jeg nærmer meg med flåttfjerneren at jeg ikke får tatt den. Den har ikke sittet så lenge siden den knapt synes. Han har fått flåttabelett for litt over en måned siden. Vil flåtten dø og slippe av seg selv pga flåttmiddelet?
 9. Spennende. Det må jeg sjekke ut. Må nevne at jeg har 5 seter.
 10. Hei. Er det noen med en Suzuki Grand Vitara (2007 mod.) som har en løsning til bur? Skal passe til en labrador.
×