Jump to content
Hundesonen.no

Ridux

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ridux

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  blanding mellom labrador og vorsteh

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ridux

  Avlive hund med allergi?

  Tusen takk for klokt svar. Var sikker med meg selv når jeg fikk hund at hvist han ble plaget skulle det fort gjøres slutt, men det viser seg at valget ikke er så enkelt...
 2. Hunden min (1,5 år gammel blanding mellom labrador og vorsteher) har fått påvist allergi mot bl.a. husstøvmidd og pollen. Han har også fôrallergi. Han klør som besett rundt øynene og ørene. Han ser ikke ut. Vi fikk en kortisonkur i 14 dager. Han ble litt bedre og sluttet å klø men begynte å klø med en gang kuren var ferdig. Han har nå fått en ny kortisonkur for 3 nye uker. Jeg har ikke mulighet til å tilrettelegge hjemme slik at han unngår tøy og ting som kan innehold støvmidd. Han må også bo hos familie og venner av og til når jeg er borte. Jeg har tenkt og tenkt den siste uken om hva jeg skal gjøre. Jeg er ikke så interessert i at han skal gå på medisin resten av liver. Han skal være med meg på tur i skog og mark på sommeren. Det er vel ikke det lureste når han er allergisk mot pollen? Er det veldig egoistisk av meg å vurdere avliving?
 3. Ridux

  Suzuki SX4

  Hva med noe slikt? https://www.hundepoter.no/products/hundegrind-10009-m2-1-dor
 4. Da blir det svart kong på'n
 5. Hvilke leker anbefaler dere til en hund som like gjerne kunne vært en makuleringsmaskin. Ask er en blanding av labrador for vorsteh på litt over 5 måneder. Elsker å ødelegge/tygge i stykker alle lekene sine. Knuter- og tauleker kan jeg bare glemme å ha liggende fremme.
 6. Ridux

  Størrelse på søsken

  Takk. Syns bare 19 og 9 kg var mye.
 7. Ridux

  Størrelse på søsken

  Jeg har en snart 17 uker gammel valp. Blanding mellom labrador og vorsteh. Veide han i dag og han veide 19 kg. Jeg la ut dette på facebook på en egen side for kullet og de andre begynte å poste deres vekt. 3 jenter veide 9, 11 og 12 kg og en hanne veier 12 kg og en veier 15 kg. Er det normalt at det er så stor forskjell på samme kullet? Min er på ingen måte overvektig. Ser det når vi møter noen av søskene at han er betydelig mye større enn de andre.
 8. Da ble det bur fra billige-hundebur.com. Det passet perfekt bak i Suzukien. Godt å slippe skrammelet fra nettingburet fra Europris. Ask var også strålende fornøyd http://www.billige-hundebur.com/hundebur-til-1-hund/b-safe-large-wide-med-trinn.html
 9. Ridux

  Flått

  Takk. Overnervøs førstegangs valpeeier 😀
 10. Ridux

  Flått

  Hei. Jeg har en valp på16 uker som har fått en flått like ved øyet. Han er så urolig når jeg nærmer meg med flåttfjerneren at jeg ikke får tatt den. Den har ikke sittet så lenge siden den knapt synes. Han har fått flåttabelett for litt over en måned siden. Vil flåtten dø og slippe av seg selv pga flåttmiddelet?
 11. Spennende. Det må jeg sjekke ut. Må nevne at jeg har 5 seter.
 12. Hei. Er det noen med en Suzuki Grand Vitara (2007 mod.) som har en løsning til bur? Skal passe til en labrador.
×