Gå til innhold
Hundesonen.no

Frida E

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Golden Retriever

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Frida E's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hunden min er forsikret du kan lese om forsikring og ansvar til de ulike selskapene her: https://no.dogbuddy.com/insurance https://www.pawshake.no/insurance https://www.vennensin.no/hundelufting-i-oslo
  2. Jeg bor på Grünerløkka, men ser helst at det eksisterer et forsikringselement i en avtale som inngås. Dette til sikkerhet for alle parter dersom uhell eller uenigheter skulle inntreffe. Takker for all tips men privat hundepass er uaktuelt for meg. Har tatt kontakt med Vennensin hundelufting og de var raske med å svare, vurderer å opprette en konto i dogbuddy for å sjekke ut aktuelle kandidater. Dersom noen har erfaring med Vennensin hundelufting eller benyttet seg av forsikringselementet hos dogbuddy, pawshake etc. er jeg veldig interessert i å vite hvordan det fungerer. PS. Jeg har lest gjennom betingelsene til de ulike selskapene men jeg vektlegger mer tilbakemeldingene fra brukere. Ha en strålende sommerkveld!
  3. Kjenner noen som fôrer hunden med Gojibær. Har hørt om fordeler og ulemper med disse bærene. Har selv ikke prøvd dette, men kan være verdt å sjekke ut?
  4. Hei alle hundevenner, Jeg har nylig flyttet til Oslo og trenger en pålitelig hundepasser som kan lufte hunden noen dager i uken. Jeg kvier mellom private hundeluftingsselskaper og ymse hundeluftingsapper Typ: Air´BNB for hunder. Den klare forskjellen mellom disse to er at hundeluftingsappene som dogbuddy, pawshake etc. er at de har forsikring inkludert, mens private hundeluftingsaktører ikke har forsikring inkludert. I mellom googlesøkene fant jeg et hundeluftingsselskap som kaller seg Vennensin hundelufting og dyrepass, de har inkludert forsikring og i tillegg reklamerer de med gratis hundefotografering?! Jeg sjekket hjemmesiden og bildene og likte det jeg så. Så til spørsmålet. Har noen benyttet seg av forsikringen hos dogbuddy, pawshake etc? Kjenner noen til Vennensin hundelufting? Under følger link til de ulike selskapene jeg nevner over: Pawshake: https://www.pawshake.no/ Dogbuddy: https://no.dogbuddy.com Vennensin hundelufting: https://www.vennensin.no Tusen takk for hjelpen!
×
×
  • Opprett ny...