Jump to content
Hundesonen.no

Blomdterflor

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Blomdterflor

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Retriever

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Blomdterflor

  Herpesvaksine eller ikke?

  Dere som driver oppdrett, vaksinerer dere tispene mot herpes? Hvorfor/hvorfor ikke? Er veldig i tvil om hva jeg skal gjøre, har en tispe som ble paret i går og som skal pares igjen i morgen. Takknemlig for alle svar!
 2. Blomdterflor

  Valpekasse?

  Tusen takk for svar! Hva slags valpekasse bruker dere?
 3. Blomdterflor

  Valpekasse?

  Forslag til type valpekasse og størrelse til Golden Retriever? Er så i tvil om hva jeg skal velge og hvor stor den bør være. Er veldig takknemlig for alle svar!
 4. Blomdterflor

  Importere hund fra England?

  Tusen takk for svar Ja, det med rabiesvaksine vet jeg egentlig. Jeg håper egentlig vi får kjøpt fra Sverige men vi får nå se! Ja, vi hadde definitivt kjørt bil. Har kjørt til England med hund tidligere og det gikk riktig fint.
 5. Blomdterflor

  Importere hund fra England?

  Tusen takk for svar! Fly er ikke et tema, vi kommer til å kjøre bil om det blir valp fra England. Men bortsett fra lengde på reisen er det ikke mer styr enn å importere fra f.eks Sverige, da? Hm... mye å tenke på.
 6. Blomdterflor

  Importere hund fra England?

  Er det noen som ar importert hund fra England her? Er det mye styr/vanskelig/dyrt? Vurderer og tenker veldig her, setter stor pris på alle svar.
 7. Blomdterflor

  Jobbe som skriver for første gang...

  Tusen takk for svar og tips! Tar gjerne i mot fler. Gleder meg til skriverjobben!
 8. Blomdterflor

  Jobbe som skriver for første gang...

  ... what to do and what not to do? Skal plutselig jobbe som skriver neste helg, for engelsk dommer. Noe jeg bør huske på og noe jeg absolutt ikke må finne på å gjøre?
 9. Blomdterflor

  Crufts, igjen...

  Beklager sent svar! Tusen takk, det var virkelig supergøy. Anbefales for alle som har mulighet! Vi kjørte nedover med egen bil, ønsker ikke å ha hund på fly. Kjørte Sverige-Danmark-Tyskland-Belgia-Frankrike-England. Det gikk kjempebra!
 10. Blomdterflor

  Crufts, igjen...

  Vi var der og det gikk strålende! Gullungen ble nummer fire i sin klasse ("Reserve"), handlet av min 15 år gamle sønn - han handler mye hund men synes det var superstas å gå med egen hund på "the green carpet". Vi hadde ikke ventet noe plassering så det var kjempegøy!! Håper å få muligheten til å vise egen hund der igjen
 11. Blomdterflor

  Crufts, igjen...

  Her gru-gleder vi oss til Crufts! Noen andre her inne som skal dit og stille hund? Og så lurer jeg på - når ca. kommer det info i posten, nummerlapp etc.? Snakket med en som så det pleide å komme i slutten av januar men det er jo en stund siden...
 12. Blomdterflor

  Crufts 2018

  Tusen millioner takk for svar!! Her var det fantastisk mye nyttig info
 13. Blomdterflor

  Crufts 2018

  Tusen, tusen takk for svar!! Setter veldig stor pris på det. ... og når jeg først er i gang - hvordan var Crufts med hund? Noe spesielt som er lurt/ikke lurt? Noe vi må huske på som kan være lett å glemme? Greit å ha med stoler og bur eller er det ikke lov?
 14. Blomdterflor

  Crufts 2018

  Noen her som skal til Crufts med hund og har tenkt til å kjøre? Hvilken vei er greiest? Vi bor på Østlandet.
 15. Blomdterflor

  Cruftskvalifisering?

  Tusen takk for svar!! Da er det bare å vente og se hvordan dette går... *nervøs*
×