Gå til innhold
Hundesonen.no

Blomdterflor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Blomdterflor

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Retriever
 1. Valpekasse?

  Tusen takk for svar! Hva slags valpekasse bruker dere?
 2. Valpekasse?

  Forslag til type valpekasse og størrelse til Golden Retriever? Er så i tvil om hva jeg skal velge og hvor stor den bør være. Er veldig takknemlig for alle svar!
 3. Importere hund fra England?

  Tusen takk for svar Ja, det med rabiesvaksine vet jeg egentlig. Jeg håper egentlig vi får kjøpt fra Sverige men vi får nå se! Ja, vi hadde definitivt kjørt bil. Har kjørt til England med hund tidligere og det gikk riktig fint.
 4. Importere hund fra England?

  Tusen takk for svar! Fly er ikke et tema, vi kommer til å kjøre bil om det blir valp fra England. Men bortsett fra lengde på reisen er det ikke mer styr enn å importere fra f.eks Sverige, da? Hm... mye å tenke på.
 5. Importere hund fra England?

  Er det noen som ar importert hund fra England her? Er det mye styr/vanskelig/dyrt? Vurderer og tenker veldig her, setter stor pris på alle svar.
 6. Jobbe som skriver for første gang...

  Tusen takk for svar og tips! Tar gjerne i mot fler. Gleder meg til skriverjobben!
 7. Jobbe som skriver for første gang...

  ... what to do and what not to do? Skal plutselig jobbe som skriver neste helg, for engelsk dommer. Noe jeg bør huske på og noe jeg absolutt ikke må finne på å gjøre?
 8. Crufts, igjen...

  Beklager sent svar! Tusen takk, det var virkelig supergøy. Anbefales for alle som har mulighet! Vi kjørte nedover med egen bil, ønsker ikke å ha hund på fly. Kjørte Sverige-Danmark-Tyskland-Belgia-Frankrike-England. Det gikk kjempebra!
 9. Crufts, igjen...

  Vi var der og det gikk strålende! Gullungen ble nummer fire i sin klasse ("Reserve"), handlet av min 15 år gamle sønn - han handler mye hund men synes det var superstas å gå med egen hund på "the green carpet". Vi hadde ikke ventet noe plassering så det var kjempegøy!! Håper å få muligheten til å vise egen hund der igjen
 10. Crufts, igjen...

  Her gru-gleder vi oss til Crufts! Noen andre her inne som skal dit og stille hund? Og så lurer jeg på - når ca. kommer det info i posten, nummerlapp etc.? Snakket med en som så det pleide å komme i slutten av januar men det er jo en stund siden...
 11. Crufts 2018

  Tusen millioner takk for svar!! Her var det fantastisk mye nyttig info
 12. Crufts 2018

  Tusen, tusen takk for svar!! Setter veldig stor pris på det. ... og når jeg først er i gang - hvordan var Crufts med hund? Noe spesielt som er lurt/ikke lurt? Noe vi må huske på som kan være lett å glemme? Greit å ha med stoler og bur eller er det ikke lov?
 13. Crufts 2018

  Noen her som skal til Crufts med hund og har tenkt til å kjøre? Hvilken vei er greiest? Vi bor på Østlandet.
 14. Cruftskvalifisering?

  Tusen takk for svar!! Da er det bare å vente og se hvordan dette går... *nervøs*
 15. Cruftskvalifisering?

  Jeg finner dette på SKK.no - men er det det samme i Norge? Hundar av ras som är erkänd av den engelska kennelklubben kan kvalificera sig på två utvalda utställningar i respektive land. Där ska de bli BIR, BIM, bästa juniorhane med Excellent eller bästa juniortik med Excellent. I Sverige är My Dog 2 i januari och Stockholm Hundmässa i december kvalificerande för Crufts.
×