Gå til innhold
Hundesonen.no

Blomdterflor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Blomdterflor

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Retriever
 1. Crufts, igjen...

  Her gru-gleder vi oss til Crufts! Noen andre her inne som skal dit og stille hund? Og så lurer jeg på - når ca. kommer det info i posten, nummerlapp etc.? Snakket med en som så det pleide å komme i slutten av januar men det er jo en stund siden...
 2. Crufts 2018

  Tusen millioner takk for svar!! Her var det fantastisk mye nyttig info
 3. Crufts 2018

  Tusen, tusen takk for svar!! Setter veldig stor pris på det. ... og når jeg først er i gang - hvordan var Crufts med hund? Noe spesielt som er lurt/ikke lurt? Noe vi må huske på som kan være lett å glemme? Greit å ha med stoler og bur eller er det ikke lov?
 4. Crufts 2018

  Noen her som skal til Crufts med hund og har tenkt til å kjøre? Hvilken vei er greiest? Vi bor på Østlandet.
 5. Cruftskvalifisering?

  Tusen takk for svar!! Da er det bare å vente og se hvordan dette går... *nervøs*
 6. Cruftskvalifisering?

  Jeg finner dette på SKK.no - men er det det samme i Norge? Hundar av ras som är erkänd av den engelska kennelklubben kan kvalificera sig på två utvalda utställningar i respektive land. Där ska de bli BIR, BIM, bästa juniorhane med Excellent eller bästa juniortik med Excellent. I Sverige är My Dog 2 i januari och Stockholm Hundmässa i december kvalificerande för Crufts.
 7. Cruftskvalifisering?

  Til helgen er det NKKs utstilling på Ekeberg, den har Cruftskvalifisering. Men hva skal til for at hunden blir kvalifisert til Crufts? Må man bli BIR eller BIM? Jeg har en junior hannhund.
×