Gå til innhold
Hundesonen.no

Piacollyn

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

13 Good

Om Piacollyn

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  blandingshund
 1. Tips til hunderase til aktiv familie.

  Takk for tipset! En mellompuddel tror jeg er midt i blinken for oss! Skal undersøke og lese mer om de!
 2. Førstegangshund - Labradoodle? Goldendoodle? Annet?

  Vi har hatt goldendoodle fra Drøkbak hundehotell, så tenkte jeg kunne fortelle litt om vår erfaring med doodle! I 2011 bestemte vi oss for å få hund, og gikk til anskaffelse av en goldendoodle. Vår goldendoodle var en fantastisk hund! Masse personlighet, aktiv, snill som gull mot "flokken", lettlært, allergivennlig! Desverre hadde han adferdsproblemer, vi hadde problemer med knurring og glefsing (!!) mot fremmede mennesker. Vi prøve alt vi kunne for å trene det bort, men det gikk ikke. Han hadde også epilepsi. I januar fikk han slippe, kun fem år gammel. Når det er sagt, har jeg også møtt mange andre doodler som fungerer supert! Jeg har ingenting negativt å si om doodler, vi hadde verdens herligste hund! Men jeg vil ikke anbefale doodler, da mye av oppdrettet er useriøst og jeg har hørt om flere doodler som har blitt avlivd i tidlig alder grunnet adferdsproblemer.
 3. Tips til hunderase til aktiv familie.

  Har tenkt på engelsk springer spaniel! Nydelig rase! Men sliter ikke de litt med seperasjonsangst med tanke på hvor knyttet de blir til eier? Øresykdommer?
 4. Hei! Vi er en familie på fire, med to ungdommer - som er på utkikk etter ny hund. Vi har mye erfaring med hund, hadde nylig en goldendoodle - som vi endte opp med å måtte avlive grunnet adferdsproblemer og epilepsi... Det var utrolig trist at det endte som det endte, det var en fantastisk hund! Denne gangen ønsker vi oss en renraset, mellomstor hund. Vi bor i en stor enebolig med stor inngjerdet hage der hunden kan løpe fritt, vi bor også sentralt til turområder i både skog og sjø. Vi har hytte på fjellet, og trives på tur - ønsker derfor en aktiv hund. noen krav: - Mellomstor størrelse (helst ikke over 30 kg). - Aktiv, vi kan tilby ca.2 timer aktivitet hver dag. Må kunne slappe av inne etter tur. - Barnevennlig & lett å dressere - skal være hjemme alene hver ukedag fra ca. 8-15 , så ikke en rase som er spesielt utsatt for seperasjonsangst. Håper på mange gode tips om hunderaser og gjerne oppdretter!
×