Gå til innhold
Hundesonen.no

Lissjaa

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Bulldog

Lissjaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg skal sjekke mulighetene, takk for tipse. Jeg sendte mail til sas cargo å fikk til svar; Hei SAS har ingen restriksjoner når det gjelder engelsk bulldog. Bestilling av plass må gjøres fra Irland, og jeg forslår du kontakter Mulitcargo som vi har samarbeidet med flere ganger. http://multicargo.ie/pet_transport.htm Må høre med de før jeg bestemmer meg for å droppe det eller ikke. Blir det ikke alt for dyrt er det jo en mulighet, men vi får se..
  2. Takk for svar. Ville selvfølgelig ha reist med hunden i kabinen .. Men er vell ikke mulig det eller.. Ser ut til at jeg må bare gi slipp på denne hunden. Vil ikke utsette den for noe som risikerer livet dens.. Jeg rakk rett og slett ikke å tenke over dette da jeg så valpen og tok kontakt :/ Veldig synd da jeg ble skikkelig for elska ... Og sende som cargo er vell ikke noe tryggere det eller? Og sikkert veldig veldig dyrt tenker jeg meg?
  3. Heei Jeg trenger tips og råd .. Jeg har akkurat snakket med en selger fra Irland som selger Engelsk Bulldog valper, og jeg har fallt pladask for den ene.. Har så og si blitt enig om at jeg skal ha den, og at jeg skal komme å hilse på den når jeg nå reiser til Irland om noen dager for å besøke familie.. Eneste problemet er det at jeg vet ikke hvordan jeg skal få den med meg hjem .. Jeg vet hunden må være over 3mnd, og at den må ha idchip, pass, rabies og alt det der, så det er ikke noe problem, disse reglene kan jeg, men, problemet er det at det er jo nesten ingen flyselskap som flyr fra Dublin til Oslo som tillater hunder ombord .. :/ Enten fordi de ikke bringer hunder fra/til Irland eller fordi de ikke flyr bulldog-raser .. så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre Kan noen gi meg godt svar på hvorfor ikke for eksempel SAS ikke tar med hund ombord fra/til Irland? Høres jo helt idiotisk ut.. Ser flere flyselskap har regler når det kommer til Irland .. Hva er grunnen til det? Så, er det noen som vet av flyselskaper som tar med hund fra Irland til Oslo, evt Sverige, og som godtar Bulldog-raser ombord? Jeg har faktisk funnet drømmehunden som jeg så lenge har letet etter, og det hadde vært utrolig trist å måtte gi den opp Håper noen her inne kan hjelpe meg ?
×
×
  • Opprett ny...