Gå til innhold
Hundesonen.no

Søster

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Søster's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jobber 8-timers vakter dag/kveld, og 10 timers-nattevakter. Men jeg bor rett ved jobben. Hvis jeg må gå dobbelt, som jeg gjør kanskje en gang hver andre mnd, må jeg selvfølgelig lufte hunden mellom vaktene. Men da blir det igjen mye alenetid for hunden, og jeg kan prøve å finne løsninger for at venner/familie kan passe den. Jeg får krysse den broen når jeg kommer til den
  2. Skal lese litt mer om den, takk for tips!
  3. Den var nusselig, men vil gjerne ha en litt større hund. Den lille erfaringen jeg har heller mot at små hunder bjeffer mye og pga mindre hjerne er de vanskeligere å trene? Kom forresten på en ting til; jeg liker virkelig ikke hundelukt! Noen tips til luktfrie hunder? Leste om Eurasier nå, at denne var ganske så "luktfri".
  4. Ja, det er det jeg er litt redd for. Hvilken rase har du? Dette er kanskje et veldig dumt spørsmål, men alle kattene mine har alltid hatt tørrfor stående ute uten å ha blitt tykke. Har sett at alle hundeeiere jeg har kjent har gitt hundene mat til bestemte tider. Er det en grunn for at de ikke lar foret står ute hele tiden? Er hunder mer glupske av seg? Kanskje dette er et skikkelig fy-fy spørsmål, men hva med hundebur når jeg er borte? Spesielt i valpetiden da valper gjerne tygger i stykker ting, og jeg ikke er der for å passe på.
  5. Takk for svar! Jeg tenker egentlig at jeg må tilpasse meg hunden like mye som hunden må tilpasse seg meg. Vil den gå lengre turer, får jeg bare bli mer aktiv. Liker den ikke å jogge, får jeg heller ta meg en tur alene. Sånn sett er det ikke så altfor viktig for meg, bare tenkte å skildre "drømmehunden" Vil gjerne trene opp hunden til å gå løs, og et av mine absolutte krav er at den skal være lydig. Jeg skal helst slippe å gi kommandoer flere ganger, men da tenker jeg også at jeg må ha en intelligent hun som er lett å trene for en uerfaren eier. Det kan godt være en enmannshund, da jeg nå bor alene, men vil ikke at den skal gneldre når jeg får besøk eller når noen sitter ved siden av meg. Jeg bor ikke i byen, og skal heller ikke flytte dit, jeg har naturen "rett utenfor døren", ikke mange lyder her. Eurasier var jo bare helt nydelig! Skal lese mer om denne rasen!
  6. Tusen takk for utfyllende svar! Glemte helt å nevne det viktigste; jeg jobber turnus. Både dag, kveld og natt. Jobber også mye, så jeg trenger en hund som klarer seg selv hjemme og som ikke trenger daglige rutiner. Har snakket med et par på jobben, og det er ikke noe problem for dem, men de har også gjerne familie som er hjemme når de jobber ubekvemme vakter. Jeg bor alene. Har du eller noen erfaring med dette? Er bekymret for at hunden skal kjede seg, og klarer hunden å tilpasse seg forskjellige rutiner på lufteturene? Da går jeg jo selvsagt tur med hunden før og etter jobb, uavhengig av hvilken vakt jeg jobber. Ellers er ikke kriteriene mine skrevet i stein. Klarer meg fint med en hund som røyter litt, men det er viktigst at det er en "snill" rase, at den er lett å trene og at den er relativt stille. Hater selv hundebjeffing, vil ikke plage naboene altfor mye Føler jeg står helt fast, men har sett litt på finn at det er flere som ønsker avlastningshjem for hundene sine. Kanskje det hadde vært bedre, så får jeg litt erfaring samtidig som jeg får "prøvd ut" flere raser?
  7. Hei, jeg tenkte å skaffe meg hund, men sliter litt med rasevalg. Jeg har tidligere bare hatt katter, så har liten erfaring med hund fra før. Har lest en del om hunderaser, og har kommet frem til raser som er lette å trene og som har godt lynne; golden retriever og labrador. Jeg bor i leilighet (46kvm), så jeg vil helst unngå mye bjeffing, er disse rasene kjent for å bjeffe mye? Ellers så synes jeg både schäfere og rottweilere er utrolig flotte hunderaser, men jeg har hørt de trenger en erfaren eier (men hunden skal uansett på valpekurs). Har også tenkt litt på mindre hunderaser som engelsk bulldog eller mops, er de kanskje lettere å håndtere enn større hunder? Vil gjerne ta med hunden ut på joggetur, og det er vel vanskelig for begge disse rasene? Vil ha en hund som jeg liker å slappe av i sofaen, men som også kan være med på lengre turer (f.eks. jakt) i ny og ne. Chow-chow er jo utrolig søte, men de har jeg også hørt kan bli aggressive? Dessuten vil jeg helst ikke ha en hund som røyter mye. Jeg bor alene, og har ikke tenkt å flytte sammen med en annen i nærmeste fremtid, men jeg er ung, så dette blir vel en mulighet fremover. Skal ikke ha barn, men vil gjerne ha en katt etterhvert, så det er viktig at hunden også går sammen med andre dyr. Dessuten lurer jeg hvilket kjønn jeg skal velge? Fordeler og ulemper? Er vant med jentepuser Dette er de rasene jeg uansett har kommet frem til, noen som har erfaring med noen av disse rasene? Evt. andre tips til raser jeg kan vurdere/kriterier jeg bør tenke gjennom? Jeg er helt grønn på dette Setter stooor pris på svar!
×
×
  • Opprett ny...