Gå til innhold
Hundesonen.no

Lotus

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Lotus's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har begynt med klikker og det fungerer bra så lenge jeg kommer han i forkant. Tenker at klikker kan være bra i slike situasjoner. Det vanskeligste her er når han kommer med et bjeff ned i gresset. Skjer ut av ingenting. En annen ting er at dette skjer stort sett i nabolaget. Hadde han med i sommerferien og så ikke så mye til dette da. Gikk også da turer i tilsvarende områder bare at dette var områder han ikke kjenner. Og også da i bebygde omgivelser. Ikke turer i skog og mark.
  2. Hei! Jeg har en Dobermann(hann) på 2 år. Det første den gjør når vi skal ut er å bjeffe mot ingenting. Han bare stirrer over gaten og bjeffer samtidig som pelsen står på ryggen.Det er aldri mer en 1-2 bjeff. Dette kan skje overalt på en tur i nabolaget. Problemet her blir at en Dobermann ikke har noe problem med å vekke hele nabolaget med et bjeff på sene turer . Han kan også komme med et bjeff ned i gresset når han går og snuser. Jeg opplever ikke dette på turer i skogen. Han har holdt på med dette i ovet et halvt år og det ser ut til å bare bli verre. Jeg kan jo også nevne at han sliter litt med syklister, joggere, skateboard og andre hunder. Er en del utagering her. Er det andre som har slike erfaringer? Ser han "spøkelser"? Er dette noe som mest sannlig går over av seg selv? Han er jo inne i en vanskelig alder med SVÆRT mye hormoner. Ikke vanskelig å se det .
  3. Opptatt torsdag og fredag også? Ellers ordner vi noe når du er tilbake ?
  4. Fint. Gir lyd fra meg om vi får til noe ?
  5. Onsdag neste uke kan jeg ettermiddag/kveld. Torsdag og fredag er hele dagen ok
  6. Bra. Er det forøvrig noen som har fri på dagtid? Jobber selv turnus så noe fri innimellom.
  7. Har du bil og ikke er avhengig at det trenes i umiddelbar nærhet?
  8. Skedsmo blir jo veldig bra Har en Dobermann så er du ute etter trening med stor hunder så vil jo det bli bra
  9. Jeg bor helt oppe i Sørum men jeg er villig til å "flytte" på meg for å få til dette. Det som er viktig er å finne et egnet sted. Har en nå i Ås og en i Asker så er litt avstander her men som sagt hindrer ikke meg. Er jo riktignok greit at vi kan holde på en stund dersom det er et stykke å kjøre
  10. Hei! Jeg prøver å finne treningsgrupper for passeringer. Der deltakere kan stille som figuranter for hverandre. Her tenker jeg særlig på syklister, joggere eller andre hunder. Er det noen som kjenner til slike eller som er interessert å være med på dette? Må være i Oslo og/ eller Akershus.
×
×
  • Opprett ny...