Gå til innhold
Hundesonen.no

Lucia

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Lucia

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Toypuddel

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hva med å prøve å ha på radio/TV en dag, slik at det er litt hverdagslige lyder i leiligheten mens hun er alene?
 2. Hei! I den senere tiden har det dukket opp et nytt problem her i gården, nemlig at pelsmonsteret bjeffer når vi klemmer. Han bjeffer ganske skarpt, samtidig som han tidvis logrer. I tillegg har han bjeffet en gang av at jeg håndhilste på noen, og en annen gang mens jeg sto og holdt et lite barn (ny oppførsel, så det har ikke rukket å skje så mange ganger ennå). Jeg har sett denne oppførselen i en annen hund før, og jeg tolker det dithen at det dreier seg om usikkerhet og ev. sjalusi. Er det noen andre som opplever det samme eller bare har noen tips til hvordan jeg kan gå frem for å trene vekk denne adferden?
 3. Lucia

  Valp og biting

  Jeg har en 3 mnd. gammel liten valp som jeg prøver å trene positivt. Som valper flest så biter han på alt han får tak i, og jeg trenger litt hjelp til hvordan jeg skal takle dette. Noen ganger tar jeg han vekk fra tingen han biter på, andre ganger distraherer jeg med en leke, og andre ganger igjen lager jeg en lyd som betyr stopp. Hvis han stopper opp så roser jeg, og da kommer han løpende og vil ha godbit. Denne metoden fungerer veldig fint, men da kan det fort bli veldig mange godbiter i løpet av en dag. Er han heeelt bananas blir han satt i valpegrind en stund. Hvordan bør man reagere når han biter seg fast i buksebenet? Vil gjerne ha tilbakemelding på dette, og ev. andre tips!
 4. Lucia

  Hvordan unngå separasjonsangst?

  Har ikke bil dessverre, dette blir en kollektivtrafikkhund Takk for gode tips, da skal jeg bestille mat på døra i begynnelsen, samtidig som jeg så smått begynner å trene etter et par dager.
 5. Lucia

  Hvordan unngå separasjonsangst?

  Tusen takk for svar, nå ble jeg lettet! Så for meg at jeg måtte være mye mer ute av huset enn jeg egentlig orker for at hunden skulle få øve seg @simira @Malamuten Har et spørsmål til som kanskje er litt dumt men.. Du sier de aldri er alene hjemme i begynnelsen, jeg har også planer om å ta han med meg så mye som jeg kan. Men hva med på butikken? Har skjønt at det er fy-fy å ta med hund inn på matvarebutikk, og jeg har ingen planer om å binde fast hunden utenfor, den sjansen tar jeg ikke. Hvor tidlig kan jeg gå og kjøpe meg mat, må jeg skaffe hundepass i den halvtimen det tar? Bor alene for øyeblikket.
 6. Til høsten skal jeg endelig få min første hund, en liten puddel! Jeg har lest masse om hundehold, men jeg liker å være godt forberedt så jeg sitter likevel igjen med tusen spørsmål. Det største problemet mitt er stikk motsatt av mange andres, jeg er for mye hjemme. Fordi jeg er syk så er jeg hjemme hele dagen, så jeg er livredd for at hunden min skal utvikle separasjonsangst. Det hender jo at jeg er borte i noen timer eller i verste fall en arbeidsdag og ikke kan ta hunden med, og i tillegg så tenker jeg fremover. Jeg håper at jeg en dag blir frisk og kan begynne å jobbe. Er det noen som har vært borti en lignende situasjon og har noen tips?
×