Jump to content
Hundesonen.no

Frenchie1412

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Frenchie1412

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Fransk Bulldog

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Frenchie1412

  Mareritt og skriking om nettene

  Hei alle og takk for svar så langt. Han bråvåknet og skrek igjen i natt, skjer vanligvis i 5-6 tiden. Vi lurer på om det kan være at de er helt mørkt på soverommet? Skal prøve å ha på en liten lampe, se om det hjelper... Vi måtte dessverre gjøre en BOAS-operasjon noen år tilbake pga dårlig pust, så nå er pusten veldig god. Så det er nok ikke den. Han snorker ikke og peser heller ikke. Tar en tur innom vet for sikkerhets skyld. @Debbie hvor ofte skriker den?
 2. Frenchie1412

  Mareritt og skriking om nettene

  Har en hund på 4 år som de siste månedene har bråvåknet og begynt å skrike, altså skrike høyt, som et barn kombinert med uling, vi må prøve å roe ham ned og "snappe" ham ut av det. Han sover i senga med oss, så det er ganske forstyrrende. Den siste tiden har dette skjedd cirka 1-2 ganger i uka, og det er utrolig stressende fordi vi voksne også bråvåkner og får forstyrret søvn. Har lest at dette kan være mareritt, f.eks. vanlig hos omplasseringshunder og hunder som har blitt mishandlet osv, men det har jo ikke vår hund. Han har dog hatt noen dårlige opplevelser hos veterinærer, kan det være dette han drømmer om? Han er frisk og rask ellers, så tror ikke det skyldes smerter, det virker mer som om han bråvåkner og blir redd. Noen som har erfart noe lignende? Synes det er vanskelig å finne info om dette på nett.
 3. Hei, Har man rettigheter hvis dyrepleiere / veterinær skader hunden? Synes det er utrolig vanskelig å vite hvor jeg kan klage. Er redd hunden har blitt varig skadet etter en hendelse hos dyrepleiere etter en operasjon. Orker ikke gå detaljert inn på det, lurer bare mer generelt på om noen har vært i gjennom en slik sak? Bruker man advokat? Finnes det en klagenemd?
 4. Frenchie1412

  Tisset i sengen - igjen

  Takk for svarene. Han er frisk og rask og tisser jo ikke inne ellers. Har lest litt om symptomene på uvi men synes ikke det stemmer. Skal følge med og skjer det igjen blir det en tur til vet. Kan det evt være noen form for markering?
 5. Har en liten kar på 2,5 år. Frisk og rask tilsynelatende. Han sover i senga med meg og min samboer. Før påske tisset han litt i senga og i dag morges skjedde det igjen. Virker som at han blir forlegen når vi oppdager det og må skifte på senga osv. Kan nesten se at han skjemmes. Kan han ha drømt? Eller kan det være ejakulering i søvne? Han "får seg" jo aldri noe... Har ikkkehvitt sengetøy så ser ikke om det er gult eller ei. Det lukter urinaktig men jeg er usikker. Mengde ca en spiseskje så det er jo bare en skvett. Burde jeg ta ham med til veterinær?
 6. Frenchie1412

  Priser hos Evidensia

  Da er lillegutt hjemme igjen etter 1 dag på observasjon. Han er bedre nå, sannsynligvis hevelse i luftrøret etter narkose og oksygenledning. Er fornøyd med Evidensia, da er dyktige og ålreite, men begynner å kjenne kostadene på lommeboken. Hører mye positivt om Sinsen Dyreklinikk, vil nok prøve de neste gang. Da mini måtte sjekkes etter bittet i påsken kostet det 3000,- bare for å få time siden det var helligdag... Men uten bil og i gangavstand til Evidensia blir det lett å velge de når uhellet er ute. Men velger de aldri på ruteine-sjekker ...
 7. Frenchie1412

  Priser hos Evidensia

  Han har det fint, men jeg stusser bare på denne voldsomme snorkingen. Selve syingen kostet 6000, men første konsultasjon 3000 og inkl medisiner tikl nesten 1000 pluss fjerning av sting (igjen med narkose) så vil jeg anslå 13.000++ Edit: Da har veterinær bedt oss komme inn igjen, da det visstnok ikke skal være slik. De vil ha han inn til observasjon... Så mye styr for så lite. Håper ikke det er noe som er ødelagt i ganen hans?
 8. Frenchie1412

  Priser hos Evidensia

  Jeg vet det. Men han har alltid hatt god pust, aldri snorket eller gryntet og puster fint igjennom nesa, det er ikke det som er problemet. Han har blitt ekstrem siden igår, det gir seg ikke.
 9. Frenchie1412

  Priser hos Evidensia

  Da er flengen sydd. Takk for svar i tråden. Gildet kommer på ca 13.000,- totalt. Noe jeg synes er ganske mye med tanke på at vi snakker om 3 små sting, men med narkose osv baller det fort på seg. Har forsikring Da kommer neste spørsmål: Er det vanlig at de snorker på hver innpust etter narkose? han fikk slange med oksygen igjennom nesa, er det denne som har laget sår? Det er helt ekstremt, høres ut som en okse på hvert eneste innpust både i våken tilstand og når han sover.
 10. Frenchie1412

  Priser hos Evidensia

  Vi var der på søndag, like etter at det skjedde men da mente veterinæren at det ikke behøvde å sys, men at vi kunne komme innom igjen i dag så øyespesialist kunne ta en sjekk om noen dager. Øyespes sier derimot at det burde blitt sydd, men siden vi ikke gjorde det med en gang så kan vi like så godt vente en uke til...
 11. Frenchie1412

  Priser hos Evidensia

  Beklager, tenker 20.000.
 12. Frenchie1412

  Priser hos Evidensia

  Det stusset jeg også på, men ifølge øyespesialist gikk det greit siden bittet er inne i øyet, det er en flenge på en måte. Ser helt fint ut og har fått øyedråper imens.
 13. Frenchie1412

  Priser hos Evidensia

  Hei. Vi har hatt et bitt-uhell og et øye som må sys. Fått time hos Evidensia neste uke, det blir narkose og et par sting. De gir oss ikke pris-estimat, er det noen her som kan tenke seg hva det vil koste? Snakker vi 20 lapper, liksom?
 14. Frenchie1412

  Komplekst albuebrudd - hjelp!

  Hei, og takk for svar. Takk for info @Ozzy. Trist å høre at dere hadde så mange problemer... Det er litt det jeg fryker i vårt tilfelle også. Særlig siden det er en valp, vanskelig å holde i ro og ting kan gro feil med tiden... Det er synd å innrømme, men på et ellert annet tidspunkt vil dette koste mer enn det smaker. Vi er straks oppe i 60.000 bare på denne ene gangen. Inkludert avbestilt sommerferie og tapte feriedager pga hjemmetid så snakker vi nok fort 100.000 om ikke lenge. Forsikringen dekker en brøkdel og vi sitter igjen med sure penger... Skal på kontroll om 2 dager... Spent på å høre hva de kan fortelle og hvordan det ser ut fremover.
 15. Hei, Vår 4 mnd gamle Franske bulldog hadde for 1 uke siden et alvorlig og kraftig benbrudd (Y-fraktur). Etter to døgn med fortvilelse, stress og bekymring fikk vi vite at operasjonen hadde tatt 5 timer, men var vellykket (so far). Skruer og metallplate er lagt inn. Ettersom valpen ikke er ferdig utvokst kan jo ting gro feil fremover, og vi må nok bruke mye tid på fysio og opptrening. Det var brudd i vekstlinje og i tillegg i albuen. Vi ble informert om at amputasjon var mulig utfallhvis operasjon ikke er vellykket, noe vi nå håper den vil være. Er det noen som har vært borti noe lignende? Dette har bært svært kostbart for oss, forsikringen dekker bare litt under halvparten av hva vi må ut med fordi beløpene er så høye... Trenger egentlig bare å høre om noen andre har hatt samme eller lignende skade, og hva man kan forvente, hvor lang legetid, hvor lang rehab etc.... Priser på fysio-timer? Han er i buret stort sett hele døgnet nå... Bruker jo benet, trår ned på det og er aktiv, brude vi være bekymret? Kan jo ikke spenne han fast heller...
×