Jump to content
Hundesonen.no

G2000

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About G2000

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Interesser
  Friluftsliv, hundekjøring
 • Hunderase
  Golden Retriever
 1. G2000

  Løsning i bil

  Hei Jeg skal kjøpe ny bil og lurer på hvilken modell jeg skal gå for. Jeg har en stor korthåret vorsteh (31kg), som er med mye rund i bil for trening, tur, konkurranser og div andre korte og lange turer. Derfor er det viktig for meg at han er plassert både trygt og behagelig i bilen. Per i dag har han hatt et 4pets pro bur baki en personbil. Men jeg lurte på om noen har erfaring med hund i pick-up? Redd han skal bli for kald om vinteren og for varm om sommeren pga manglende isolering, og at luftsirkuleringen vil bli dårlig, hva er deres erfaringer med dette? Går det evt an å få plass til et stort hundebur bak forsetene hvis bakseter tas ut? (Har dessverre ikke råd til isolert hundekasse til å sette på pick-upen) *Hundens sikkerhet og velbehag er det viktigste På forhånd, takk for alle svar og innspill
 2. Hei, har lenge tenkt på å skaffe med en hund til, og denne gang en korthåret vorsteh. Planene er å bruke hunden som familiehund og i jakt, men hovedsakelig til trekk, nordisk stil (generelt trekk foran sykkel, ski, vogn og slede(i spann), kickbike og foran på løpetur). Har søkt lenge etter oppdrettere av rasen, men på hjemmesiden til Norges Vorstehhundklubb finner jeg bare oppdrettere som primært avler for jakt. Kjenner dere til oppdrettere av vorsteh med trekklinjer? Og er det noen som har vorstehre av denne linjen og har erfaringer/tips? På forhånd takk for svar!
 3. G2000

  Hva heter hunden din?

  Så mange kreative og kule navn
 4. G2000

  Hva heter hunden din?

  Lurer på hva dere navnet hundene deres? Skal snart kjøpe valp, og trenger litt inspirasjon på denne fronten... Skriv også gjerne med betydningen på navnet hvis det har en betydning;)
 5. G2000

  Laika Originalkløv

  Evt. sportskløven
 6. Trenger en stor(romslig), behagelig og solid kløv til Golden, noen som har erfaring(god og dårlig) med Laika kløven?
 7. G2000

  Irsk Setter valp

  Vi vurderer en Irsk Setter valp, som selskap til vår Golden Retriever, jakt, ski, løping osv. Noen som er erfarne med rasen, hvordan de er som valp/voksen, mad andre hunder, hvilke aktiviteter som passer dem osv?
×