Jump to content
Hundesonen.no

Albatrossen

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Albatrossen

 1. Albatrossen

  Vorte på øyet

  Hei! Schnauzeren min har en vorte som vokser seg større og større på det ene øyet. Den vokser seg innover på øyet, og selv om det ikke ser ut til å plage henne, ser jeg for meg at det er ekkelt for øyet hennes. Vet noen hva det kan være og hvordan det kan behandles?
 2. Albatrossen

  Klump ved øyet

  Hei! Schnauzeren min har fått en klump ved øyet. Den har vært der noen uker nå. Vet noen hva det kan være, og hva jeg eventuelt bør gjøre?
 3. Vår fire år gamle schnauzer er veldig redd folk. Hun stormer mot folk og bjeffer når vi møter de på tur, skvetter til av hver minste lyd, og bjeffer på mennesker/dyr som går forbi huset. Dette skremmer folk, og vi aner ikke hva vi skal gjøre for å venne det av henne. Vi er strenge med henne og setter henne på plass, men hun bryr seg ikke. Foreldrene mine legger henne i bakken eller river henne i ørene så hun hyler, og det synes jeg ikke noe om. Trenger sårt råd til hva vi kan gjøre for å venne henne av denne bjeffingen og frykten overfor fremmede (da spesielt menn og barn.) Vi har prøvd sitronspray uten hell. Alt av tips tas imot med stor takk!!
 4. Albatrossen

  Furunkulose?

  Jeg har en tre år gammel schnauzertispe som har fått byller under haken. De ser ut som "kviser", og det kommer både verk og blod ut av de når de sprekker. Jeg har googlet litt, og sett at det kan ligne på noe som heter furunkulose. Har noen her inne erfaring med dette, og tror dere det kan være det ut ifra det vedlagte bildet? Blir så bekymret! Alt av tips tas imot med stor takk!
 5. Albatrossen

  Furunkulose?

  Tusen takk for svar! Ja, hun er i de siste dagene av løpetiden!
×