Gå til innhold
Hundesonen.no

MerlePerle

Medlemmer
  • Innholdsteller

    309
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

MerlePerle last won the day on 5. Desember 2021

MerlePerle had the most liked content!

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Kristiansand
  • Hunderase
    Blåtunge(eurasier) & blå (aussie)
  • Mine dyr
    Eurasier tispe 3 år
    Australian Shepherd tispe født april 2017

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

MerlePerle's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Recent Badges

464

Nettsamfunnsomdømme

  1. Håper noen svarer her da jeg er veldig nysgjerrig på hva folk tenker
  2. Kjøpesentere med hundebutikk/dyrebutikk har iallfall ikke jeg sett noe skilt med forbudt med hund. Tatt med hund på de fleste kjøpesenterene i nærheten (med dyrebutikkk) og det har aldri vært noe problem.
  3. Ville lagt til kommandoord på tissing. Det tok noen uker men er ekstremt praktisk i hverdagen
  4. Det er betryggende å høre! Jeg synes bare han står veldig mye på kanten og ser ned. Men dette er kun før vi har sovnet, aldri om morgenen eller om natta heldigvis. Litt stressa likevel Har hatt hund før som brakk beinet som valp og aldri fikk det aktive livet han hadde fortjent
  5. Takk for svar! ❤️ Problemene har egentlig gått seg til nå. Det med at han bjeffet av at jeg gikk rundt hjemme ble borte med litt mer mengdetrening alene hjemme. Og det med maten løste seg med den metoden du beskrev, bare stoppet helt og ventet til han gikk og la seg.
  6. Gratulerer @Poter❤️ Kan noen overbevise meg om at det er trygt å ha valpen i senga? Har dessverre pga nattbord boltet fast i veggen ikke mulighet til å sette den mot en vegg. Begynner å bli stressa for at han skal ramle utfor i de minuttene før han roer seg om kvelden, har tidligere hatt valp med beinbrudd sæ er faktisk nervøs for dette.
  7. Husky og BC er begge raser som krever mye, så i den livssituasjonen ville jeg nok tatt en ekstra runde eller to på om det er realistisk å kunne gi den såpass mye fysisk og mentalt. Er litt kjipt å sitte med en understimulert hund og baby?
  8. Hei! Har en valp på 12 uker som virkelig har vært en drømmevalp de 4 første ukene. Problemet er at han har mye lyd i forbindelse med måltilder (når jeg begynner å gjøre klart maten) og når han står i grinda for å øve på at jeg beveger meg rundt hjemme uten han. Alene hjemme treningen har gått utrolig bra, har facetimet og sett at han sover når jeg ikke er hjemme (vi er oppe i en drøy halvtime nå). Så det er liksom ikke separasjonsangst heller? Ang måltidene så bjeffer han intenst når jeg begynner å gjøre klar skålene (har en voksen hund som er helt rolig rundt måltider). Det jeg har gjort da er å bare legge fra meg skålene/maten og gå og sette meg i sofaen frem til han legger seg ned, for å så prøve på nytt og på nytt til han ikke bjeffer. Aner ikke om dette er riktig måte? Og med grinda så bjeffer han når jeg feks rydder og fikser ting, dvs går frem og tilbake mellom stua og andre rom. Er jo veldig rart at han IKKE bryr seg når han er alene men derimot når han ser meg hvert 30 sek-2 minutt? Jeg måtte derfor hoppe over den fasen med å gå raskt ut og komme tilbake med en gang fordi det ble bare bjeffing. Bare lukket døra og gikk ut i 15-20 min første gangen og valpen la seg til å sove. Jeg skjønner ikke helt hvorfor dette skjer. Hjelp? ?
  9. Jeg har definitivt begrenset innvirkning på det, da det ikke er min hund. Det er litt komplisert... Hunden er EKSTREMT knyttet til eieren sin, og tåler fint å ligge i bilbur hvor lenge som helst uten noe stress. Av diverse årsaker vil ikke samboeren min ha han i bilen når han er på jobb, og det har jeg ingen innvirkning på ? Hunden har vært tilnærmet trygg hjemme, før de bodde sammen med meg, men siden jeg er MYE hjemme så har han «glemt» å være alene hjemme. Det som tydeligvis skal til for at hunden skal komme over sep.angsten er at den får være hjemme alene 8 timer hver dag, hvis ikke får den tilbakeskritt. På grunn av at jeg er hjemme stort sett hver dag, får han ikke vendt seg til det. Når den er alene hjemme så hyler den og ødelegger ting/dører, og når eier ikke ønsker å ha den i bilen på jobb, så ser jeg ikke noen annen løsning? Jeg er som sagt mye hjemme, men av og til er jeg ikke det i korte perioder. Om noen har tips som ikke innebærer å la hunden få lov til å gå fritt og ødelegge et helt nytt hus så er jeg åpen for det. Helt klart er jeg enig i at det beste hadde vært om hunden fikk være i bilen mens eier er på jobb. Det er ikke sånn at denne hunden er mye alene hjemme og hyler, kanskje 2-3 timer i uka, som ikke er nok til at den vender seg til det
  10. Hva gjør man da? Har 2 voksne, den ene med separasjonsangst og den andre ikke. Den med angst må stå i bur for å ikke ødelegge døra totalt, og hyler når den er alene (selv om den andre voksne er der). Hvordan i alle dager skal jeg gjøre en valp trygg på å være alene når det er en hund med separasjonsangst der? Hunden med angst er min samboer sin, den trygge er min
  11. Så flott din er! ? Min er fra det siste kullet fra kennel Heidida E-kullet!
  12. Oransje bringkobbel i str liten? Både redningsbutikken og nbf er utsolgt?
  13. Jeg har merle med blått øye og stumphale. Tydeligvis ikke så populæt i denne tråden
  14. Haha, story of my life! Samboeren min er fra England og høres ut som Hugh Grant Når jeg sier noe feil på enelsk, med kvalmeste posh arrogante tone: «We are speaking proper english aren’t we?»
  15. MerlePerle

    Gjeterhund

    Aussie, så klart Lala, 10 mnd♥️
×
×
  • Opprett ny...