Gå til innhold
Hundesonen.no

Franky

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Franky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Franky

    Border terrier

    Hei, nydelige hunder! Kan disse bo i leiligheter hvor det er litt lytt? Har hørt at bjeffingen deres kan være veldig skarp, og at de kan vokte litt. Dette at leiligheten er litt dårlig isolert gjør at hunden kan høre folk ute i gangen og de som bor over oss en del. Det betyr også at naboen vil hate meg for å ha en bjeffete hund.
  2. Så mange gode svar! Bra forum Whippetene virker kule, men har hørt at de ofte kan slite mye med seperasjonsangst? Har faktisk aldri hilst på en selv. Tollere har jeg siklet på, de er jo nydelige. Frykter kanskje at de krever litt mye aktivisering – jeg er ikke typen som driver med agility og annen hundesport. Welsh Springer Spaniel er jo også nydelige hunder, godt forslag.
  3. Herlige hunder, men ja, det blir nok litt for mye stell for meg.
  4. Hei, Jeg har vokst opp med hunder, vi har hatt Cairn Terrier og Dalmatiner. Jeg har nå bodd alene en del år som student her i Oslo, og har lenge lekt med tanken på å skaffe meg en hund. Det er nok bedre å skaffe meg en nå, når jeg har en del fritid, enn når jeg er utstudert. Jeg kan tilby hunden: Gode turmuligheter Moderat mental aktivisering Penger til alt av økonomiske utgifter Selvfølgelig masse kjærlighet og forhåpentligvis glede. Hunden jeg ser for meg: Ikke veldig stor (helst under 20 kg), men heller ikke noen veskehund. Den må ikke være en bjeffer – det er ganske lytt mellom leilighetene. Helst bør den også kreve minimalt med pelsstell. Den må gå fint sammen med barn, både fordi jeg ofte omgås min lille niese, men også for jeg selv sikkert skal få barn i løpet av de neste ti årene. Den bør heller ikke være kjent for å være aggressive mot andre hunder. Førerorientert og uproblematisk med innkalling Jeg vet at hunder ikke skal være for mye alene, men når jeg etterhvert skal ut i arbeid blir det jo nesten en nødvendighet. Egentlig har jeg alltid tenkt at Labrador/Golden er perfekte hunder, men de blir rett og slett for svære. Har også tenkt litt på Border Terrier, men det er noe med terriergemyttet som gjør at den ikke er helt perfekt
×
×
  • Opprett ny...