Gå til innhold
Hundesonen.no

beri77

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om beri77

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  labrador

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. beri77

  Irsk Ulvehund

  Er blitt så forelsket i disse, men er litt skremt av det jeg har lest om sykdom som beinkreft,magedriening, hjertesvikt, hd, artrose og nå er det flere jeg hører som får dødelig lungebetennelse på sine.Det er høy forsikring, kort levealder og hyppig vetrenær besøk, mye forsiktighet i vokse perioden med tanke på mosjon og foring,.Ble til og med fortalt at man bør ikke ha parkett eller laminat fordi de da lettere får problemer med beina. Er det noen som har erfaring og kan fortelle om hvor mye positvt det er med irsk ulvehund:-)
 2. beri77

  Noen som vet.

  Har kommet over en rase som er jo bare helt nydelig og virker veldig interresann. Er det noen som har noe kjennskap til Native American dog? Finnes de i Norge?
 3. beri77

  Hunden min knurrer !

  Ja, det var en gang på tur at jeg traff en veldig pågående dame som absolutt skulle ta på han, selv om han rygget unna og viste alle tegn at han ikke ville bli klappet av en overivrig dame, jeg fortalte at han var reservert og skeptisk og bets å la være, men da bykset hun i han og tok hånden inn på han fra siden , mot magen hans og da glefset han etter henne. Han er litt uskikker hun, men det har faktisk gått bra at fremmede klapper så lenge de er rolige, han ser de ann virker det som. Han klarer ikke å bi tatt på hos vetrenær , da må han ha munnkurv på.
 4. beri77

  Hunden min knurrer !

  Har en Eurasier hann hund som er veldig knyttet til meg. han har aldri noen gang knurret til meg, men problemet er at han knurrer til mine barn( som er mellom 15 og 20 år) når de vil kose med han.Det går greit at de leker med han og går turer og gir mat, men hvis de vil kose eller klappe han knurrer han, og gir de ikke seg knurrer han mer og mer kraftig. Dette har pågått i ett år nå. Det er som oftest når de kommer hjem at dette skjer. Han er også veldig på vakt mot fremmede, vil ikke bli klappet hvis det ikke går i hans tempo. Hva er best å gjøre med denne knurringen mot sine egne familiemedlemmer?
 5. beri77

  En tung tid!

  Jeg måtte i går avlive min beste venn gjennom 14 år, min elskede Labradorjente. Det værste er at jeg aldri mer får stryke over hennes silkeører, og se henne inn i de kloke øynene og den alltid logrende halen, det er så trist og jeg bare griner og griner. Jeg har hatt ett veldig nært spesielt bånd med henne, (sjelevenner). Hun var min første hund. Jeg har nå 2 andre hunder, og jeg er kjempeglad i de, men det er ikke det samme båndet som jeg hadde med henne, vi var veldig nær. HUn var den aller beste jeg kunne få, og ingen kan erstatte henne. De gjør så sinnsykt vondt! Men de siste mnd ble hun dårligere og mer smerter, hun bjeffet utrolig mye den siste tiden, tror hun prøvde å fortelle oss at noe var veldig ubehagelig. Der var en avgjørelse jeg har brukt mange mnd på å ta. Hun har alltid vært redd hos vetrenær , så hun fikk den første sprøyten i bilen, parkerte langt unna , hun lå i baksetet der det var mykt og godt og jeg satt med henne . Vet var bare inni bilen i noen sekunder for å sette sprøyten og hun skalv da hun så vet, men så lå hun hodet i fanget mitt og sovnet rolig, ikke noe kvalme eller brekninger, solen skinte på oss og det var fint. Etter ca 20 min kjørte jeg bilen nærmere inngangen og hun ble lagt på trille bord og jeg ble spurt om å være med inn, men fikk sammenbrudd og sa jeg ville helst hjem. Jeg lurer nå på om jeg burde vært med henne inn til den siste sprøyten. Er hundene bevisstløs eller får de med seg det som skjer rundt,? det virket jo som hun sov dypt. Har lest om hunder som kjemper imot den siste sprøyten og gisper etter luft og får mye rykninger, noen hyler og. Nå vet jeg jo ikke hvordan det gikk med henne, er det noen som har erfaringer rundt dette. Sovner virkelig alle stille inn?
 6. beri77

  Hva er det med hunden min.

  Hun hadde løpetid i oktober, hun har aldri vært plaget av innbilt svanger skap før. Hun har voksende hjerte, men går på medisiner for det, hun har også spondolyse , går også på medisiner for det. Hun spiser godt og vil alltid gå på tur. Skal bestille timetil vet hvis det forsetter.
 7. Tispen min på 14 er veldig urolig hver ettermiddag og hele kvelden, hun peser , står midt i rommet å bjeffer mye og ofte flere ganger, vil alltid ut å grave, og graver mye, kommer inn helt møkkete Så er hun inne noen timer , så er det ut igjen. Vil ikke være i stuen med oss, men helst ligge på soverommet, klarer ikke finne roen. Det har vært sånn i en uke nå. Hun sover om natten , spiser normalt og får to turer for dagen i sitt eget tempo. . En erfaren hundetrener sa en gang at når en gammel hund er urolig og vil ut å grave er det for å finne seg ett sted å dø. Tror dere dette kan stemme?
 8. Min tispe på 13 år har fått voksende hjerte, går på medisiner for det. Forstørret lever med mulig betennelse. Blodprøven viste høyt blodsukker og betennelseMulig diabetes eller cushin syndrom . Urin prøven viste bakterier, hun fikk antibiotika for dette.Drikker og tisser mye Hun har også mye forkalkninger i hele bakparten og er stiv, klarer ikke å gå opp trapper og vanskelig for å reise seg.Men hun vil gå ut på tur hver dag, går kun på mark/ mykt underlag i sitt eget tempo. Om kvelden er hun veldig urolig, peser, bjeffer, piper, bråker og er tydelig stresset, sikkert pga smerter. Men når hun først sovner sover hun hele natten og om dagen virker hun mye roligere. Ser at hun har glede av kos og kontakt og selvfølger mat, enorm apetitt. Dyretolken sa at hun vil ha en ny sjanse og en endring i kroppen, anbefalte smertestillende og osteopat, vetrenær sier jeg må tenke at nok er nok nå. Så er det da den vanskelige avgjørelsen, hvem skal jeg høre på?
×