Jump to content
Hundesonen.no

Frøken Strøken

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Frøken Strøken

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

388 profile views
 1. Frøken Strøken

  Hvor mye og hva slags tur/aktivitet burde hunder få?

  Gratulerer så mye med å som hjemmeværende med barn i bah ,belære noen som jobber 100% og har 3 barn med hvor mye mosjon man burde kunne gi en hund. Ei heller sa jeg at 1 t var max. Jeg sa; ca 1 time om dagen er en grei menge mosjon for en hund i tillegg til tisseturer og lengre turer i helger og ferier. Jeg har deltatt i 2 diskusjoner på dette forumet og bemerker meg at folk tolker i hytt og pine. Les hva folk skriver før dere svarer!
 2. Frøken Strøken

  Pris på hunder til omplassering .

  Nå er vel de færreste hundene som annonseres på Finn i denne kategorien. Jeg er intr i å få meg en hund hia omplassering siden jeg ikke orker å ha valp, men jeg nekter å betale i dyre dommer for en hun som er 1-4 år, gudene må vite hva en får egentlig. Man må jo bare stole på selger til syvende og sist.
 3. Frøken Strøken

  Pris på hunder til omplassering .

  Hvor har jeg skrevet at omplassering er synonymt med at hunden har hatt et vondt liv?
 4. Frøken Strøken

  Pris på hunder til omplassering .

  Les hva jeg skrev en gang til. Jeg skrev; tror du det noen gang kan være til hundens beste å bli omplassert? Med unntak av de som ikke klarer å ta vare på hundene sine. Jeg dømmer ingen som omplasserer, jeg har selv omplassert en hund, men jeg tok ikke en krone for henne. Det eneste jeg var opptatt av var at hun skulle få et bra hjem. Men jeg innser etter å ha startet denne tråden at mange ser på hundehold som en investering og biler begreper som verditap. For meg er en hund et familiemedlem.
 5. Frøken Strøken

  Pris på hunder til omplassering .

  Jeg sier da ikke at de har den vondt og forferdelig heller. Jeg sier at eier ikke har mulighet til å ha hunden lenger. Absurd å snakke om verditap i denne sammenheng. Det er da vitterlig ikke en sofa. Jeg omplasserte ei tispe på 2 år en gang og krevde ikke ei krone. Det var viktig for meg at hun kom til et godt hjem . Penger var faktisk ikke et tema.
 6. Frøken Strøken

  Hvor mye og hva slags tur/aktivitet burde hunder få?

  Les hva du selv har skrevet. Du skriver hvis 1 time er et minimum av hva folk gidder og prioriterer så burde de revurdere å få hund. Jeg mener at 1 time tur om dagen , samt tisseturer, er Max av hva en småbarnsfamilie kan klare. Jeg tror det kan allikevel bli et godt liv for en hund hvis han får være med på lasset ellers , og får lengre turer i helger og ferier.
 7. Frøken Strøken

  Pris på hunder til omplassering .

  Hvorfor omplasseres de da? Tenker du at det kan være positivt for et dyr å bli omplassert? Men unntaket av de dyra som ikke får det de trenger selvsagt. Å kreve 10.000kr for en hund på feks 18 mnd syns jeg er helt bak mål.
 8. Frøken Strøken

  Hvor mye og hva slags tur/aktivitet burde hunder få?

  Så de med full jobb og flere barn burde ikke få hund? 1 time tur , samt tisseturer må da vel være nok for mange raser. Ihvertfall hvis de får være med på alt som er gøy sammen med familien sin i tillegg. I helger og ferier har man ofte mulighet til lengre turer også.
 9. Frøken Strøken

  Pris på hunder til omplassering .

  Er det bare meg eller er prisene på å få seg en omplassert hund ganske drøye? Ikke nok med at folk ikke klarer å ta seg av hundene sine, men de skal ha igjen nesten alle pengene sine også? Opp mot 10.000kr for hunder på rundt 1 år. Det eneste de burde ha fokus på er å skaffe dyra bra hjem!
×