Gå til innhold
Hundesonen.no

Emmie14

Medlemmer
  • Innholdsteller

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Emmie14

  1. Ble oppfordret av veterinær om å holde oss i ro i noen dager, hun har vist spist noe hun ikke skulle gjort ute på tur :/ så vi må nok holde oss hjemme vi også, og tar det igjen til uken @tutle
  2. Jepp, hun har fått alt hun skal ha. Virker mye pigger idag heldigvis ? da sier vi 08.30:)
  3. 8-9 tiden er bra for meg ? håper Emmie blir frisk til lørdag, har spydd i hele dag stakkars:( håper det er en dags-ting.
  4. kan også tidlig på dagen i helgen ?
  5. Åh, så ikke dette før nå vært på skolen i hele dag. Til helgen kanskje?
  6. Grunnet en avglemt forelesning må vi dessverre stå over idag. Kommer sterkere tilbake neste gang ? ha en fin tur dere!
  7. Tror det skal gå fint for vår del også ?
  8. Ja, veldig gjerne! Det må vi få til ?
  9. Hehe, fort gjort! Takk for koselig møte @Ragnhild ? Emmie er dødssliten enda ??
  10. Lørdag klokken 11 passer fint, så da sier vi det. Supert om vi kan møtes ved bybane-stoppet:)
  11. Så supert! Når passer det for deg??
  12. Høres supert ut! Er ikke så kjent der da jeg er ganske ny i Bergen, men skal nok finne frem. Er ledig når som helst både i morgen og i helgen, på dagene også, så når passer det best? ?
  13. Skjønner at det fort kan bli litt mye med mange "pinnegale" hunder løpende rundt i full styr! Kunne vært greit med et litt roligere treff for Emmies del, i første omgang i alle fall, der hun får blitt litt mer vant til å ha flere hunder rundt seg ? men kanskje vi skal ta å sjekke det ut! Har hørt rykter om noe lignende på Rothaugen skole i sandviken/skuteviken. Vet du om dette er noe?
  14. Tusen takk for tipset!? Hadde vært supert! Hvilken hund har du, og hvor gammel?
  15. Hei, og beklager sent svar. Blir nok ikke brått idag, men passer det for noen i morgen eller til helgen? :-)
  16. Hei! Vi har en skjønn Engelsk Staff/Border Collie mix som har veldig lyst til å møte flere hunder! Hun e ei tøff og leken jente full av energi. Ønsker å få til et møte der hun kan få løpe litt fritt og leke med andre, og få inn sosialiseringsbiten. Bor i Sandviken, men er fleksible med tanke på møteplass og tid. Noen som er interesserte i et lite treff? :-) Mvh. Stine og Emmie.
  17. Hei! Vi har en valp (staff/bordercollie) på 13 uker som gjerne skulle fått litt sosialisering dersom dette enda er aktuelt? :-) Hilsen Emmie og Stine
  18. Hei! Ser at dette er en gammel link, men prøver meg for å se om noen er interesserte. Har en valp på 13 uker, en mix av engelsk staffordshire bull terrier og border collie, som gjerne vil få til et lite hundetreff. Bor i Bergen og er meget fleksibel med tanke på tid. Vil helst møte noen jevn-gamle valper som lille Emmie kan leke og løpe litt med. Noen som er med? :-)
×
×
  • Opprett ny...