Jump to content
Hundesonen.no

MaritHelene

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Excellent

About MaritHelene

 • Rank
  Nykommer
 1. MaritHelene

  Endelig er lille Kira kommet til oss:)

  Takk dere alle Vi koser oss masse,og hun har slått seg godt til ro hos oss.Ang flyturen så hadde hun skikkelig diare som starta på Gardemoen...har fortsatt etter vi kom hjem og,men med god hjelp fra dyredoktoren så er ho på bedringens vei:) Det er full fart her...sååå mye nytt å spennende Vår 4,5 mnd gamle Figaro katt og Kira ser ut for å bli tidenes radarpar "Gammelomonsan" e litt mer skummel....,men går nok bra etter hvert.Dem er trossalt vant til en gammel hund som ikk brydde seg en døyt...og nå er det plutselig kommet ei lita som både bjeffer og bråker.
 2. MaritHelene

  Endelig er lille Kira kommet til oss:)

  truuur æ fik tel nu.
 3. MaritHelene

  Endelig er lille Kira kommet til oss:)

  ....og æ får ikke til å legge inn bilde her?Lille Kira kom hjem til oss mandag kveld,og har det bare bra❤️Å fly med valp blir æ aaaaldri å gjøre fler ganga,det var forferdelig.Heldigvis slo hun seg til ro fort da vi var vel hjemme,og både spiste og leka kort tid etter.Hun virke som å ha ei hærlig personlighet..og vi bare kose oss❤️
 4. MaritHelene

  "Baby" ventes:)

  IMG_0211.JPG.jpeg
 5. Lillepia vår kommer til oss om få dager,og jeg vil at hun skal ha det bra på alle måter hele sitt liv.Hun får idag valpeforet fra Royal canin,og er vel lurt å fortsette med dette..eller?Er jo et haaaav av godt for.Lest en plass at Golden ikke burde få for som består av mye fisk?Klarte ikke å få tak i hvorfor,egentlig.Ønsker gode råd og erfaringer her.
 6. MaritHelene

  "Baby" ventes:)

  Fin nok sikkert ut av det Takk for tips Nå er det bare 6 daga igjen
 7. Om ei uke så henter vi lillemor og vi gleder oss enormt <3 Vi har prøvd å forberede oss på best mulig vis,men er jo noen år siden vi har hatt valp.Og Golden Retriver er ikke en rase som vi har personlig erfaring med.Hadde vært gøy å komme i kontakt med andre her inne som har eller skal ha samme rase
 8. MaritHelene

  "Baby" ventes:)

  Vi bor laangt uti "gokk",så er ikke sånn at vi treffer barn eller fosåvidt andre mennesker sånn helt uten videre Har ikke gang og sykkevei heller,så den daglige turgåingen vil bli langs skosvei og strandområdet. Men,jeg skal nå finne ei løsnig
 9. MaritHelene

  "Baby" ventes:)

  Ja nå er det bare ei uke igjen :)Vi har fått en lokal møbelsnekker til å lage seng,og den står klar i stua nå Diverse utstyr og leker er kjøpt inn...og nå vente vi egentli bare .Tia går saaaakte
 10. MaritHelene

  "Baby" ventes:)

  Tiden går saaaakte ...Men får jo tid til å tenke litt og forberede.Har bl.a funnet ut at vi har en aktiv hundeklubb ikke langt herfra,og der skal medlemsskap tegnes etter hvert:)Bruker også en del tid på å sitte å lese om sosialisering og trening,kosthold og pels...ja det meste jeg kommer over egentlig Har hvertfall skjønt at jeg har myyyyye å lære:) Har jo hatt en hund som på en måte har oppdratt seg selv og som har skjønt hvert ord hva jeg har sagt(det e æ nesten sekker på),hun gikk aldrii bånd,og vi måtta aldri bruke sint stemme til henne.En annen ting som jeg anser som svært viktig,det er at hunden min skal bli vant til barn.Problemet er at jeg har ikke små barn lengre,og ikke er det noen i min nære vennekrets heller som har det.
 11. MaritHelene

  "Baby" ventes:)

  Så lurt med tissekladder,det skal kjøpes inn :)Regner med at dette går bare godt,altså...,men blir jo litt av en dag for lillepia,masse nye inntrykk.Skal fly opptil Evenes og vi bor bare en halvtimes kjøring unna,heldigvis.
 12. MaritHelene

  "Baby" ventes:)

  Takk,ingvildoline Flott blogg,og ja...det var til hjelp
 13. MaritHelene

  "Baby" ventes:)

  Ja nå gleder vi oss alle Har ingen bilder enda,men er blitt lovet så snart dem begynner å åpne øynene. Vi kommer til å bruke tiden fremover på å forberede oss godt,er kjent med rasen men en utlært hundeeier blir nok aldri noen ? Og det er lenge siden vi har hatt valp.Vi ønsker å gi henne den beste starten som mulig,men kjenne æ allerede er litt bekymra for hvordan hun vil oppleve turen hjem.Ca 1,5 time med fly.Huff.Vi henter henne selvsagt på Gardemo1,men likavel..vi er fremmede og alt vil være nytt.Har vi f.eks lov til å ta henne ut av transportbagen når vi er i lufta? Har noen av dere erfaringer med å fly med valp? Ellers så har han far sjøl tatt seg to uker "pappafri" når hun kommer,og selv har jeg fylt strikkekurven med rosa garn som skal bli et deilig teppe.Begynne sikkert å bli tussete ) Virke som et flott forum dette,har fått kikka meg litt rundt nå.
 14. MaritHelene

  "Baby" ventes:)

  For kort tid siden måtte vi si farvel til vår aller beste venn.Sorgen har vært stor,og vil nok være det lenge...13 gode år sammen er lenge.Men vi vil alltid være glad i henne,og ta vare på minnene.Ingen kan erstattes,men oppi sorgen så gleder vi oss veldig til at ei ny lita pia kommer til oss i starten av Mars.Ei lita Golden Retriverjente❤️Er lenge siden vi har hatt valp,så dette blir spennende.
×