Jump to content
Hundesonen.no

whiskeybordercollie

Medlemmer
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About whiskeybordercollie

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  2stk vakre hvite og svarte

Recent Profile Visitors

919 profile views
 1. whiskeybordercollie

  Noen her med frittgående høns på gård?

  Hei! Hvordan er det å ha hønene fritt gående på gård med sau og ku? Med tanke på kraftfôr /annet fôr? Kommer de til å bæsje og legge egg i alt som er? Det er et sauegjerde som skiller dem fra fjøset, men regner med att de kan flakse over det uten problem..
 2. whiskeybordercollie

  Hjelp! Bikkja vil ikke spise..

  Han er 2år nå i desember så kanskje det bare er alderen da🤔 han har aldri vært en veldig matmotivert hund..
 3. whiskeybordercollie

  Hjelp! Bikkja vil ikke spise..

  Han er 2 år:)
 4. whiskeybordercollie

  Hjelp! Bikkja vil ikke spise..

  Takk for tips! Skal ta vekk tørrforet å se om det hjelper!
 5. whiskeybordercollie

  Hjelp! Bikkja vil ikke spise..

  Jeg syntes han er tynn, ribbein og beina på rumpa kjennes godt. Han har alltid vært sær på mat og godbiter osv, men syntes han spiste bedre før🤔 vi prøvde over flere dager, men han viste ikke noe mer interesse for maten, han spiser litt, men så bare går han. nei, det har jeg ikke prøvd! Får prøve det Tim kvelds fóringen! Takk for tips:)
 6. whiskeybordercollie

  Hjelp! Bikkja vil ikke spise..

  Hei! Har en border collie/ langhåret collie som ikke vil spise nok.. Han spiser litt, men Så er det som om han bare ikke vil ha mer. Vi har prøvd å sette han i bur og ikke ta han ut før han har spist opp, men da bare la han seg vedsidenav skåla uten å røre maten oppi. Vi har prøvd å ha han ute, da gidder han heller ikke å spise. Vi har prøvd å la han spise på kjøkkenet, men var ikke mye hell der heller.. ta fra han maten etter 10min om han ikke spiser, men han kunne ikke brydd seg mindre. Prøvd å fóre han flere ganger om dagen, men syntes ikke han spiste noe mer da heller. Han får vom og hundemat og har fri tilgang på tørrfôr. noen med tips eller råd? Han går mer ned i vekt enn opp. Han er sjekket hos vetrinær, men ikke noe gæli med han.
 7. whiskeybordercollie

  Hund med prolaps.. noe hunden kan leve med?

  Han er sur, muggen og glefser når folk kommer bort til han, han kan være blid som ei sol helt til han får vondt, da vender han om med engang.. Han halter og vegrer seg for trapper.. Han har alltid vært så aktiv, han har alltid vært lunefull, men ikke i nærheten av sånn han er nå.. Kjenner jeg strever med å la han gå
 8. Hei! Hunden min har nå fått påvist prolaps i ryggen.. Noen som har huns med prolaps? Vi ble anbefalt å avliva han.. han er en 5 1/2år, border collie/Gordon setter mix og veier 30kg..
 9. whiskeybordercollie

  Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  Det var det eller hønslamelse hun mente det kunne være ja..
 10. whiskeybordercollie

  Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  Det eneste oppdretter av de syke kyllingene sier er att 'sånt kan skje, er ingen garanti'.. Så det er kanskje en mulighet å ta det videre 🤔
 11. whiskeybordercollie

  Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  Da døde alle kyllingene.. ettersom veteinæren ikke kunne svare meg på hva som kunne være galt med de små så kontaktet jeg oppdretteren av de andre hønene mine og hun sa det var en sykdom som de gjerne får om det er mange fugler på en plass(husker jo selvfølgelig ikke navnet da..) og att dette kan smitte resten, samt att dette kom fra oppdretter av silkene, altså har kyllingene syke når vi fikk dem.. Så i går kveld ble det å rense og vaske hele rommet som disse små silkene hadde vært i. Men nå er jeg jo livredd for att dette skal smitte kochinene mine.. Oppdretter av silkene nekter åsså for att kyllingene var syke og betale tilbake summen vi gå for kyllingene..
 12. whiskeybordercollie

  Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  De har ikke diare heller.. de bare står å vingler og virker ustø og utrolig slappe.. Takk! Skal prøve å melde meg inn i den gruppen
 13. whiskeybordercollie

  Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  Han vi kjøpte dem av sier dem er 3uker, men de er kjempe små.. De står inne med spon og høy, det skal være varmt nok der. Vi har gått innom dem annenhver time og passet på att de drikker og eter, men nå er det bare den siste igjen.. men den begynner å skranter den å..
 14. whiskeybordercollie

  Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  Hei! jeg kjøpte 3 dverg silker i går.. den ene ble slapp på bilturen og døde iløpet av natten.. Nå er resten av de å ustø og den ene er vel nesten å regne som død allerede.. Hva kan jeg gjøre og hva er det som foråraker dette?.. og kan det smitte kochinene mine? Vi har lett lenge etter silkehøns og betalte jo en del for dem å, Så dette er utrolig leit.. jeg ringte veterinæren, men var ikke stort med hjelp å få fra dem Kyllingene har stått i eget rom uten de større høenen.
 15. whiskeybordercollie

  Påmelding hundesonens snap

  Jeg kan ha snappen en dag!
×