Gå til innhold
Hundesonen.no

whiskeybordercollie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om whiskeybordercollie

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  2stk vakre hvite og svarte
 1. Hund med prolaps.. noe hunden kan leve med?

  Han er sur, muggen og glefser når folk kommer bort til han, han kan være blid som ei sol helt til han får vondt, da vender han om med engang.. Han halter og vegrer seg for trapper.. Han har alltid vært så aktiv, han har alltid vært lunefull, men ikke i nærheten av sånn han er nå.. Kjenner jeg strever med å la han gå
 2. Hei! Hunden min har nå fått påvist prolaps i ryggen.. Noen som har huns med prolaps? Vi ble anbefalt å avliva han.. han er en 5 1/2år, border collie/Gordon setter mix og veier 30kg..
 3. Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  Det var det eller hønslamelse hun mente det kunne være ja..
 4. Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  Det eneste oppdretter av de syke kyllingene sier er att 'sånt kan skje, er ingen garanti'.. Så det er kanskje en mulighet å ta det videre 🤔
 5. Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  Da døde alle kyllingene.. ettersom veteinæren ikke kunne svare meg på hva som kunne være galt med de små så kontaktet jeg oppdretteren av de andre hønene mine og hun sa det var en sykdom som de gjerne får om det er mange fugler på en plass(husker jo selvfølgelig ikke navnet da..) og att dette kan smitte resten, samt att dette kom fra oppdretter av silkene, altså har kyllingene syke når vi fikk dem.. Så i går kveld ble det å rense og vaske hele rommet som disse små silkene hadde vært i. Men nå er jeg jo livredd for att dette skal smitte kochinene mine.. Oppdretter av silkene nekter åsså for att kyllingene var syke og betale tilbake summen vi gå for kyllingene..
 6. Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  De har ikke diare heller.. de bare står å vingler og virker ustø og utrolig slappe.. Takk! Skal prøve å melde meg inn i den gruppen
 7. Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  Han vi kjøpte dem av sier dem er 3uker, men de er kjempe små.. De står inne med spon og høy, det skal være varmt nok der. Vi har gått innom dem annenhver time og passet på att de drikker og eter, men nå er det bare den siste igjen.. men den begynner å skranter den å..
 8. Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  Hei! jeg kjøpte 3 dverg silker i går.. den ene ble slapp på bilturen og døde iløpet av natten.. Nå er resten av de å ustø og den ene er vel nesten å regne som død allerede.. Hva kan jeg gjøre og hva er det som foråraker dette?.. og kan det smitte kochinene mine? Vi har lett lenge etter silkehøns og betalte jo en del for dem å, Så dette er utrolig leit.. jeg ringte veterinæren, men var ikke stort med hjelp å få fra dem Kyllingene har stått i eget rom uten de større høenen.
 9. Påmelding hundesonens snap

  Jeg kan ha snappen en dag!
 10. Noen her med skilpadde som kan gi meg råd og tips?

  Av det jeg har lest så er det vel Trekjølskilpadde som er det vi vil ha 🤔
 11. Hei! Vi vurderer å skaffe oss skilpadde, men kan absolutt ikke noe om det. Prøver å lese meg opp på nett, men er så mye forskjellig. Noen som kan gi meg den infoen jeg trenger for å ha skilpadde?
 12. valp som herser med annen valp, er det greit?

  Vell, følte vell egentlig att jeg sa ifra til kursleder flere ganger, men ble svart med att de skal finne ut av det selv og att det ikke er farlig siden det er valper.. Når jeg da sa att dette ikke gikk ann og det må hun se selv så ble hun vell egentlig bare litt små furt. Men dette var jo faktisk så tydelig att min samboer reagerte på det og samboer pleier som regel aldri å legge merke til slik..
 13. valp som herser med annen valp, er det greit?

  Det var ikke bare min hund denne valpen var ekkel mot, men var nok min som fikk gjennomgå mest ettersom han er så forsiktig av seg,yngst og minst. Jeg sa til kursleder flere ganger att jeg ikke syntes det var greit og plukket vekk den lille douchebagen av en valp, men fikk til svar att de skulle ordne opp selv og att det ikke var noe farlig siden de er valper. Da plukket jeg til slutt opp Jack og sa meget stramt til hun att dette ikke gikk ann og det måtte hun se selv.
 14. valp som herser med annen valp, er det greit?

  Hei! Jeg og valpen min begynte på kurs for 3uker siden, det er 3 hunder+min hvorav det kun er 1 valp itillegg til min. etter 'treningen' er overstått så pleier hundene å få løpe løse sammen, hvor jeg da reagerte på hvordan den andre valpen på kurset herset med min.. Valpen min(jack) prøvde å løpe unna den andre valpen med halen mellom bena og gjemte seg i noen busker innat en husveg, når jack da prøvde å komme ut av buskene så kom den andre valpen tilbake og tvang jack bak igjen til buskene. Den andre valpen hoppet,knurret og bet i jack som prøvde å løpe unna med halen mellom bena, dette reagerte jeg på og sa klart ifra att jeg IKKE syntes var greit, men kursleder mener de skulle finne ut av ting selv. Men jeg kan ikke skjønne det er rett att de skal finne ut av ting selv når hunden min tydelig er ukomfortabel og prøver å komme vekk med halen mellom benene og klynker hver gang den andre valpen kommer å hersjer med han.Når jeg da gikk for å skille valpene så ville ikke jack engang rikke seg fra min side før den andre valpen var borte.. Er det jeg som er alt for hønemor her? eller er ikke dette greit?
 15. Hvordan bytte tlf nummeret som er lagret på chippen til hunden min?!

  så jeg kan bare dra til dyrlegen der jeg tok chipen til hunden min for å bytte telefon nummer?
×