Gå til innhold
Hundesonen.no

MataHari

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Storpuddel

Nylige profilbesøk

660 profilvisninger

MataHari's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hmmm, skjønner ikke helt hvordan du får 47x78, når burets yttermål i bredden er 49,5. Men kanskje du har medium bred?
  2. Hei! Er det noen som har Artfex medium bur og kan si meg hva slags innvendige mål det har (liggemål) og hvilken madrass som passer?
  3. Har en storpuddel valp på 6 mnder som renner fra øynene, spesielt det ene. Han har ikke katarr eller noe, men det er noe som kan forekomme hos enkelte individer, spesielt i valpetiden. For å se om deg kunne bli bedre kjøpte jeg en diafarm øyerens. Dette medførte at han knep øynene sammen, gned seg mye og det rant mye. Prøvde også å skylle med rent vann for å se om det ble bedre, noe det ikke ble. Dette vedvarte en drøy time, til slutt sovnet han. I følge leverandøren har de aldri hørt om dette før, så da vil jeg høre her inne om det kan stemme eller om andre har hatt lignende opplevelser med dette middelet.
  4. Jeg hadde stått opp om det så var midt på natta og tatt en alvorsprat med dem. Ikke bare er den alt for ung til å forlate moren, men hva skal de med en hund de nesten ikke ser? Ved å være snill og grei så gjør du deg selv bare en bjørnetjenste. Jeg skjønner ikke helt det at du aldri ser de så du får pratet med de. Har de spurt deg om du vil passe den? Du må jo på et eller annet tidspunkt ha noe kontakt med dem. Enten fordi de leverer hunden hos deg eller fordi dere bor i samme hus.
  5. Hehe, håper ikke det går så langt... Han brukte 6 dager på å endre status fra "ubehandlet" til "kansellert" og så kan det i følge han gå ytterligere 7 dager før penga mine er tilbake på konto. Glad det ikke er snakk om en formue...
  6. Min handel med zoo-giganten ble etter mye om og men kansellert. Prøvde å ringe, han svarte ikke på telefonen. Kom med flere påstander på mail og ba meg kansellere på mail hvis jeg ikke skulle ha det. Men jeg hadde allerede sendt han mail om kansellering to dager før og nå sendte jeg det på nytt. Makan til rotete fyr, skal aldri mer handle der...
  7. Noen som har handlet der (på nett) og faktisk fått varene sine?
  8. Har aldri hørt at man trenger nabovarsel for å sette opp et gjerde... Du kan jo sette opp en garasje på inntil 15 kvm uten å søke. Men for høflighetens skyld kan man jo si i fra til de nærmeste om planene.
  9. Jeg har nettopp satt inn et dogman aluminiumsbur i bilen. Det er noen seler og en metalldings med som på et eller annet vis skal festes i buret (i "håndtaka" bakerst på buret?) og bilens forankringspunkter. Er det noen her som har et slikt bur og har skjønt hvordan de skal festes? Det står ikke noe i bruksanvisninga om det...
  10. Boka "Valpen flytter hjemmefra" tar for seg disse temaene
×
×
  • Opprett ny...