Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvor stort bagasjerom trenger man egentlig?


Synnes
 Share

Recommended Posts

Mercedes E klasse og Skoda Superb er andre eksempel.

Mål opp L-B-H på barnevognen når den er klappet sammen, og mål buret i samme slengen (om dere ikke har bur enda, så vil målet på barnevogna si noe om hvor mye plass som er igjen til et ev. bur.). Så er det bare å ta turen innom bruktbilforhandlere som har aktuelle modeller for å måle opp om du får alt sammen inn i bagasjerommet. På noen biler kan det være knotete med at f.eks. ryggen på de bakerste setene skrår veldig, at det er terskel opp til bagasjeluka eller at selve bagasjerommet er så pass buet i form at det kan være vanskelig å plassere store gjenstander. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Vi kjøpte nettopp ny bil. Tre hunder og en tofoting på vei. Var og kikket på forskjellige "vanlige" biler, men fant ingenting jeg tenkte hadde stort nok bagasjerom til alt vi hadde lyst å få plass til. Så vi ender opp med å bytte ut vår Toyota Proace varebil med en Peugeot E-traveller personbil. Som i grunnen er like biler. Det er en 8 seter, men vi fjerner den bakerste seteraden til fordel for bur og vogn. Da har vi mer enn nok plass til både oss, den nye minien og potensielt flere minier i fremtiden. Og jeg slipper å kjøpe nytt bilbur, som også er pluss.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

En vanlig stasjonsvogn vil nok holde i massevis. Da vi fortsatt hadde én hund, hadde vi et variocage XL bur baki en Peugeot 308 stasjonvogn. Helt unødvendig med den størrelsen til en husky, så vi kunne nok fint hatt mindre, og da mere plass til vogn. Vi fikk plass til understellet på vogna ved siden av buret med dekkene av, og sittedelen lå foran buret. Vi har en emmaljunga ntx90. 

Vi har også takboks på taket, som gir rom for litt ekstra ting hvis nødvendig. 

Endret av Aksjeladden
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...