Gå til innhold
Hundesonen.no

6 mnd med ukontrollert biting


OdaogSebb
 Share

Recommended Posts

Hei!

Eier en 6 mnd gammel blandingsvalp som ikke klarer å slutte å bite, han biter febrilsk i alt og alle både ved kosing og når han går løst i stua biter han også non stop i leiker og tepper, virker som en type stress biting. han knurrer og ruller seg i teppe, klarer ikke finne roen. Det er så og si umulig å kose med han da han bare biter! Han biter ikke hardt… vi er konsekvente og tar han ned fra sofaen når han begynner eller putter han i buret til han roer seg, men med en gang vi slipper han ut så begynner han på igjen! Pröver også å öve en del på ro trening på tur, men han begynner å knurre, grave og bite i båndet og gir seg ikke!! har prövd å avlede med godbiter, ignorere og ta han i halsbåndet og si konsekvent nei, men uten hell. Vil kjemisk kastrering muligens hjelpe på dette? Han får nok av både av fysisk og mental trening! VI går både på kurs og trener på egenhånd.. vet at dette kan skyldes at han ikke får nok ro og hvile, så derfor vi dessverre må bruke mye bur på han for å få han til å roe seg, så kort forklart så er det vel det at vi önsker en hund som kan slappe av også utenfor buret:)

 

Takker for alle svar da livet med hund er relativt slitsomt med lite glede for øyeblikket…

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, det høres slitsomt ut.

Hvor mye aktivisering får han faktisk? Kan det være for mye? Hva sier instruktøren på kurs?

Får han tyggeben, hudruller og sånt? Har dere prøvd med tørrfôr i brusflaske for aktivisering? Hvilke raser er hunden blanding av, får den nok utløp for de naturlige instinktene den er avlet for?

Jeg ville gitt nok å tygge på, og i tillegg jobbet mye med drakamp og apport. Dette er tydeligvis en hund som bruker munnen mye, og da må man jobbe med det, og ikke mot det.

Og for all del, ikke kastrere hunden for dette! Hunden er ikke kjønnsmoden og det er lite sannsynlig at det kommer av hormonelt stress.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...