Gå til innhold
Hundesonen.no

Valg av riktig Malamute valp.


Jaris
 Share

Recommended Posts

Jeg har ikke erfaring med husky eller malamute, men med samkjønnsaggresjon. 

Jeg ser du nevner at en oppdretter av malamute har sagt at de ikke er samkjønnsaggressive i så stor grad som folk sier pga de må jobbe sammen i spann. Men husk at det er stor forskjell på at en flokk med hunder bor samme sted, har samme regler, samme eier, samme rutiner og trener sammen, at de fungerer bra sammen. og det at de skal fungere bra sammen med en hund man møter i ny og ne. Det blir en helt annen situasjon og greie. 

Hvis du vil ha malamute men er bekymret, kjøp hannhund da vel. Jeg har hatt presa i mange år, og flere av de med samkjønnsaggresjon. Men de aller fleste hannene (som er riktig skrudd sammen i hodet) eeelsker tisper og valper. 

Og når det gjelder dette med at du ønsker deg en hund som underkaster seg osv og at du ønsker en "midt på treet hund" for å kalle det det. Jeg ville mye mye heller gått for den mest selvsikre av alle. En selvsikker hund har mye høyere terskel for å reagere på ting, fordi den ikke bryr seg like mye som en hund som ikke er like selvsikker. Det gjelder alle situasjoner, men også møte med andre hunder. Får du en hund som er pittelitt usikker, og i tillegg har litt anlegg for samkjønnsaggresjon, da er det veldig fort gjort å få problemer, og en hund du ikke kan stole på med andre hunder. 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...