Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Jeg trener LP, rally lydighet og litt bruks (feltsøk og spor)

Går kurs, både vanlige kurs og online-kurs. Har en hund som elsker å trene, og trives godt med "pirketrening".

For tiden blir det trening av nye momenter som etterhvert skal settes sammen til hele LP-øvelser.

Har desverre ikke helt det beste treningsmiljøet rundt meg, for det er ikke så mange som trener LP her jeg bor. 

Det beste treningstipset er å trene med andre som trener som deg. Det å få tips og hjelp av andre under treningen, er gull verd 👍

Link to post
Share on other sites

Da jeg trente aktivt fulgte jeg litt treningsblogger (Fanny Gott, Hundetrening i Fokus, Maren, Eileen and dogs, Susan Garrett, osv.).

Og klubb/miljø er kjempefint. Jeg var kursjunkie da, så gikk gjerne kurs for å få litt struktur og mål på treningen. Da lærer man både av egen og andres trening.

Link to post
Share on other sites

Trener LP, rally og blodspor. Har gode bøker, flotte kurs og seminarer i "verktøykassa", passer på å trene en kombinasjon av momenter, kjeding og konkurranselikt, er med i ei treningsgruppe som samles en gang per mnd. med instruktør og deltar på fellestreninger i den lokale hundeklubben samt private treninger med likesinnede. Fokuset mitt er uansett å lære inn ting riktig fra starten av og alltid på en morsom måte slik at både hunden og jeg har det gøy. 

Link to post
Share on other sites

Kommer ann på hva du trives med og fungerer med. Personlig er kurs for inspirasjon veldig gøy! Og trening med klubb! Dessverre har jeg ikke lappen enda og "sjåføren" min har ikke hatt mulighet til å bli med på noe særlig så vi har trent altfor lite siste halve året. Er så dårlig med kollektiv transport dit klubben min trener. 

Her går det hulter-i-bulter med Rallylydighet, bruks (rundering, spor), agility og generelt søksaktiviteter på gøy. Potet av en hund er kjekt! Men vi mangler som nevnt litt struktur i det hele og det blir litt på måfå. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Heisannsveisann, liten stund siden nå det var noe lyd fra oss. Jeg tenker titt og ofte på det, men finner liksom ikke helt tiden altid til å skrive å være så aktiv. Er så mye som skjer i livet og merker at tiden med mye PC-sitting liksom er forbi, hehe. Siden sist har vi vært på sommerferie, roadtrip på Sørlandet. Da hadde vi med oss bare Kiska og Haru, og lot Logi være hjemme på pass. Det ble slik litt av ulike årsaker i år, ettersom det er begrenset med plass i bobilen, Haru som var valp og krevde en del samt at Kiska er en hund som rett og slett også krever en del. Neste år satser vi på at alle 3 kan være med! Men Logi led ingen nød og storkoste seg hos "besteforeldre". Ellers går mye av tiden til oppussing. Jeg bor i et gammelt hus og vi totalrenoverer stua, så det krever sitt (+ enkel oppussing ellers i huset), og jeg får ikke gjort så mye alene heller (noe selvsagt) så det tar litt ekstra tid fordi det må passe for de som hjelper og. Men ja, da er det ikke så mye tid å ta av igjen, haha. Jeg og Haru jobber med grunnleggende øvelser imellom slaga, samt det hverdagslige som må trenes på selvsagt. Han har rukket å bli 7 måneder nå, og tiden går fort! Blitt en real pøbel også, så er veldig spent på tenåringsfasen kjenner jeg, nå den kicker inn for fult.  Nå går det jo fort mot jul, men etter nyttår skal vi legge inn mer gir på treningen også, så 2024 tror jeg blir et bra hundeår - jeg gleder meg! Deler noen bilder fra den siste tiden: Haru på tur i sommer hvor han fikk smake på bringebær og blåbær:   Her er vi på tur i sommer og går Tømmerrenna i Vennesla: Også fra i sommer hvor vi gikk en relativt kort men noe småkrevende tur opp til et utsiktspunkt ved Månafossen. Kiska poserer! Haru og Logi går godt overens og deler gjerne plass: Haru med bestevennen sin Olli (Finsk Lapphund) som er 1,5 måned yngre enn han. Her fra da Olli var på overnattingsbesøk, til deres store glede! Har har også blitt så stor nå at han har arvet det gamle halsbåndet til Elvis, min gamle hund. Med sin egen navntag selvsagt. Litt for stort enda sånn sett, men nå drukner han ikke helt i den hehe. Han kler den veldig godt også! Og veldig fint å kunne la slikt gå i arv og kjenner jeg.
  • Okei da skal jeg prøve på det å se om det funker bedre 
  • Så lenge han ikke er tynn så får han i seg nok mat. Men da ville jeg heller redusert mengden han får til hvert måltid.
  • Små trolla nærmer seg to år med stormskritt ❤️ Ela, Jøss og Nano er alle 3 øyelyst fri som voksene ❤️ og med det håper vi at både Jøss og Ela kan gi meg valper senere ❤️
  • Nei han er ikke tynn. Akkurat passe vill jeg si. Vi mater han bare 2 ganger om dagen da 3 og 4 ble alt for ofte for hannes del så funket bedre med 2. kan vere at det er for mye mat men han skulle jo ha spist mere enn bare 2 tugger per måltid? Jeg bruker å ta bort maten etter ei stund åsså får han ikke før neste måltid på kvelden men da kan han også spise di to tuggene som han spiste på morgen, av og til rører han det ikke i det hele tatt 😅
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...