Jump to content
Hundesonen.no

Tørrfôr til Greyhound og whippet


Recommended Posts

Hei. Jeg har en whippet hanne på 6 år som er kastrert. Og ei Greyhound tispe på 10mnd.

Greyhound får 500gram vom og hundemat med laks om kvelden. Og ellers får hun tørrfôr fordelt på et par måltider utover dagen. Da har hun fått Flatazor Elite puppy,  for det var det oppdretter brukte. Det har fungert greit her. Har noen ganger blandet i litt kultura, leverpostei eller ris og rått egg for å gjøre det mer interessant ?

Men nå er snart tiden her for å gå over til voksenmat. Vil gjerne fortsette med vom med laks, da hun elsker det og pelsen blir fin. 

Men hva slags tørrfôr? 

Whippeten har fungert greit på det meste.. favoritten hans er nok Bozita med reinsdyr, eller Acana med lam. Han liker også alt han har prøvd fra Farmina. Målet mitt er å ha et tørrfôr som fungerer for begge 2. Noen tips? 

Jeg kan selvfølgelig fortsette med Flatazor sitt voksenfor men har lest blandede reviews på det og er en liten smule skeptisk.  

 

På forhånd takk? 

Link to post
Share on other sites

Vi har brukt Robur (Bozita) på begge, ridgeback og gårdshund, det har stort sett fungert greit. Light fordi de begge er kastrerte, men med alderen gått over til senior og maintenance. Jeg liker Robur pga. råvarene og kort reisevei, men du må nesten prøve deg fram til hva som fungerer for dine.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • @RavensburgerFikk du ofte pinschere innom eller snakker du om DP? Bare nysgjerrig.
  • Har enda ikke møtt en gretten Golden. Et individ er vel ikke representative for en så populær rase...  De Golden som jeg har møtt har vært rolige, dumsnille hunder. Klart de er sterke og hannhundene har jeg sett kan være for sterke for noen eiere..  Men skal vi snakke dårlig erfaring så klapper jeg ikke BC, Rottweiler eller Pincher med mindre jeg får gode vibes fra hund eller eier. Det var disse hundene som var skikkelig sketchy når jeg jobbet på dyreklinikk for noen år tilbake. Men det kan hende det var avls relatert, lite land med få oppdrettere og enda færre som viste hva de drev med..
  • Ja han er nydelig ass 🥰 Det gledes til fortsettelsen!
  • Jeg har bare god erfaring med rottweiler (ikke hatt selv, men kjenner ganske mange som har hatt/har.) Ang aktivitetsnivå tror jeg det er litt forskjell på brukslinjer og utstillingslinjer, men har inntrykk av at de tilpasser seg mengden trening, altså så lenge ikke de får for lite. 😆 Naboen vår har hatt tre rottweilere mens vi har bodd her. De er kun vært familiehunder som får en litt lengre tur ila dagen, og noen lufteturer, og det er det. De virker happy med den livsstilen og har ikke hatt noen adferdsproblemer. Snarere tvert imot. De to hannene han hadde før gikk løse på tur, sammen, og var veldig lydige.  Kjenner også flere som har rottweiler for IGP og det er også veldig trivelige hunder.  Men selvfølgelig, med en stor vokterrase så er det jo ekstra viktig å finne en seriøs oppdretter som helsetester og avler på god mentalitet. Men såvidt jeg har forstått går det helt fint an å finne det.  Helsemessig så vet jeg at den ene til naboen hadde epilepsi, ellers har de  vært friske. Tror ikke rottweileren har noe mer helseplager enn andre lignende raser? 
  • Veldig interessant tema, vi har nok ganske likt syn på intelligens. Min greyhound er definitivt intelligent (i mine øyne). Hun studerer, vurderer og prøver seg fram for å få det hun ønsker. Men sitt? Nja, bare om hun får noe godt for det, ellers gidder hun ikke. Hun er heller ikke redd for "urasjonelle" ting som vind, lyder osv. som flere av mine venninners super-willing-to-please-smarte brukshunder er. - - - Jeg ville hatt griffon eller mops som maskot. 🙂 Eventuelt papillon, men den hadde fort blitt skadet av mine jenter i fart.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...