Gå til innhold
Hundesonen.no

Huskyen Yara


pippin
 Share

Recommended Posts

Ja, så ble man plutselig mamma da! Var litt spontant men herregud så glade vi er! Jeg og kjærsten har gått og fantasert om en ny hund i 2 år nå. Jeg har jo som dere alle vet hatt abstinenser som fy! Så kom vi over denne jenta på Finn da og så havnet hun her gitt! Det ble en ny husky (ikke noen overraskelse der :P )

Det er hennes 2. dag her idag. Vi tok toget for første gang igår og det gikk så fint! Hun er så flink! Og så behagelig! Hun legger seg ned og venter hvis vi står stille. Er nysgjerrig, tøff og litt småskeptisk som valper flest. Veldig tillitsfull og vi fikk kontakt raskt! Hun kommer fra løpslinjer og jeg gleder meg virkelig til vi kan trene sammen! :D Det blir spennende å se hvordan hun utvikler seg.

 

_MG_0262.jpg

_MG_0291.jpg

_MG_0304.jpg

  • Like 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

19 hours ago, Mardina said:

Nydelig ? Har du ikke Mana lenger? ?

Nei desverre. Hun ble omplassert for noen år siden, men bor hos faren til ei venninne så jeg får jevnlig oppdateringer og bilder og kan hilse på osv. Veldig koselig :) 

 

Yara er fryktelig søt! Hun sover fint om natta. Vi har på alarm bare for sikkerhets skyld, slik at vi unngår uhell. Hun er veldig kosete og ligger i armkroken og sover som et slakt. Tar seg tilrette i sofaen (hun skal få lære seg å spørre etterhvert ja gitt :P ). Litt skummelt ute med fremmede hunder og folk haha. Så hvis noen med stabile hunder vil sosialisere en dag det er fint vær si gjerne ifra :D Hun hilste på en fin golden igår og han var skummel så hun måtte bjeffe litt på han :P Men hilste fint tilslutt da og da var det greit. 

Blir spennende å se henne utvikle seg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 6/25/2019 at 6:43 PM, Shokata said:

Grattis :) Kan få hilse på tullingene mine ❤️ De er fine med valpiser

Ja :D

 

Dagene går og jeg synes allerede hun har vokst en del på en uke haha. Hilst på litt flere hunder og gått en del tur. Kost oss i hagen og trent inn litt innkalling og sitt osv. Her er noen bilder fra dagens kveldstur :) Blir spennende å se når hun vokser inn i ørene :P 

 

ya2.jpg

ya3.jpg

ya6.jpg

ya7.jpg

ya8.jpg

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 7/1/2019 at 1:16 AM, Heidihj said:

Gratulerer ? Hun ser herlig ut! Blir spennende å se hvordan hun utvikler seg ?

Ja jeg er skikkelig spent! Hun er fin altså ❤️ Gleder meg til alle turene vi skal på sammen! :D

On 7/1/2019 at 5:13 PM, jma said:

De øynene da ?

Jaaa ❤️ 

On 7/1/2019 at 5:24 PM, sidnajse said:

Så herlig? Også er du virkelig flink å ta bilder!

Tusen takk!! Jeg synes det er skikkelig morro å ta bilder av hunder for tiden :D 

6 hours ago, trill said:

For noen øyne :wub: 

Ikke sant ❤️ hehe :D 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...

Evigheter siden sist oppdatering! Hun har vokst MYE og blitt lang og tynn som huskyer flest på denne aldern :P Tog toget til skogs igår og gikk hjem. Litt skummelt å gå tur i disse tider så vi holdt oss langt inne i skogen ❤️ Det var godt å ta med seg kameraet på tur igjen! Det har jeg virkelig savnet, har vært alt for dårlig på det i år. 

 

ya1.jpg

ya2.jpg

ya3.jpg

ya4.jpg

ya5.jpg

ya6.jpg

ya7.jpg

ya8.jpg

yara9.jpg

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...

Ny oppdatering!

Igår trodde  jeg seriøst Yara brakk beinet her inne. Vi lekte litt drakamp og øvde på slipp osv, og så sklei hu på betonggulvet her og skreik i det som føltes var en evighet (ca 30 sekunder :P ). La seg ned, ville ikke bruke beinet osv. Fikk roet henne og da var alt ok. Valper er dramaqueens altså! Skremme meg på denne måten! :P 

Tok med meg kameraet på tur igjen forrige helg da det var så fint vær ❤️ Helt nydelig! Nedelig litt ordentlig vintervær og ikke bare regn og skitvær. Tenk at hun allerede er 8 mnder! ❤️ 

På søndag kommer kjæresten fra Korea igjen! Blir spennende å se om hun husker han haha :P 

 

ya1.jpg

ya2.jpg

ya3.jpg

ya4.jpg

ya10.jpg

ya11.jpg

ya13.jpg

ya15.jpg

  • Like 7
  • Haha 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Yara eeeelsker snø! Idag kom endelig snøen så vi skal ut på tur snart! ❤️ 

Yara har fått første løpetid! Men hun er fortsatt like god og herlig! 

Bilder fra forrige gang jeg tok med kameraet på tur.

win2.jpg

win3.jpg

win4.jpg

win5.jpg

win6.jpg

Endret av pippin
  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 years later...

Yara blir 3 år i år! Tiden har gått sykt fort. Hun har blitt en så fin hund! Hun kan ikke gå løs slik Yara kunne, jaktinstinktet er noe sterkere her haha. Inne er hun helt chill og ute er det full rulle. Hun har gått litt i spann med noen venner, digger kickbiken og kløver rett som det er. Hun er skikkelig tullefrøken, elsker alt og alle. 

 

 

første1.jpg

ya5.jpg

jan3.jpg

sko3.jpg

gu2.jpg

sep2.jpg

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...