Jump to content
Hundesonen.no

Noen som har erfaringer me disse symptomene


Recommended Posts

Hei har ei tispe på 4år... siste 6-8mnd har hunn gådd ned i vekt uansett mat mengde hu har fått vært litt redusert å slapp å generelt litt misfornøyd å ligger å morrer innimellom.  har å drivi å drikki mye vann over tid å tenkte da diabetes som vi da tok prøver fårr men var negative på alle typene diabetes..  sjekka nyrer å dem va innafårr..  ble enig om å gi hu noen mnd åsså ta nye prøver men før vi fikk gjort dette hovnet ene lymfeknuten i halsn opp til 4-5cm å hu ble satt på betennelsesdempende/smertestillende å antibiotika, hunden ble enormt mye bedre å gikk opp 1.5kg på 1 uke å va mye mer glad å livlig... hevelsen gikk å ned en del men 2 dager etter medisin kur så snudde vektoppgangen å morringen begynte igjen å hu ble nedstemt igjen, samt lymfeknuten hovnet da opp igjen, Va da inne å tok nye prøver å da biopsi av lymfeknute da vi tenkte kreft samt hu ble satt på kortison. Hevelsen ble helt borte på kortison men 2 dager etter kur begynte den å hovne opp igjen å hu begynte å morre igjen å vektoppgang stoppet..  biopsi viste ingen tegn til kreft.. noen som har vært borti lignende?   Hunden er en dogo canario

Link to post
Share on other sites

Dette blir jo bare empirisk, men på min hund fant de ingen farlige celler ved tynnålsbiopsi (ikke lymfe, men utvekst - tok flere prøver), men da kulen likevel ble fjernet var det kreft med begynnende spredning, etter det har jeg ikke all verdens tiltro til tynnålsbiopsi. 

Min hund var bare 10 kg, så jeg vet ikke om man ser like mye på UL på en stor hund som din, det kan sikkert dyrlegen din si noe om :) 

 

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Vi fant ikke ut av d..  etter å vært i kontakt me flere veterinærer å drøftet saken så va mistankene om kreft no alle var enig i uten å kunne bekrefte d.  Vi valgte å avlive hu.  Hadde ikke hjerte til å pine hu lengre å mente dette var rett valg fårr hunden :(

 

borte men aldri glemt

20190121_205651.jpg

  • Sad 7
Link to post
Share on other sites

Hadde en hund som hovnet opp i div lymfekjertler uten at biopsi av den viste noe kreft, ul påviste heller ingen svulster. 

Hunden hadde allmenn nedsatt tilstand, oppkast, litt feber, ville være alene etc.

leveren fungerte ikke skikkelig, samme med bukspyttkjertel og nyrer. 

Etter en del mnd med aktibiotika ++ gjenstod bare å åpne hunden for å se om man fant årsaken. Sjansen for at blodet da ikke ville koagulere var stor.

Vi valgte å avslutte

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×
×
  • Create New...