Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå august 2018


Lothepus
 Share

Recommended Posts

  • Svar 350
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Akkurat nå slasker jeg bare i sofaen, og venter på at det skal bli leggetid. Trøtt i dag!  Det er så stille her i huset nå, 2. august ble vi en hund mindre.   Decoy ble litt bedre på smertestille

Han her vakringen er 4 år i dag  Skjønner ikke hvor tiden ble av Verdens beste Banzai som beriker hverdagen vår så voldsomt mye! Og så har han jo gitt oss beste arveprinsen også    

Sitter med sånne teite tårer i øynene etter å ha oppdatert Marvin-tråden. Trodde genuint at jeg aldri kunne bli glad i en hund igjen da Tinka døde - også kommer han her og bare graver seg inn i hjerte

Posted Images

Just now, Ia said:

F*en dere... Nå har jeg forelsket meg i en valp til.

Skalikkeskalikkeskalikke!!! :no:

 

Just now, Mindi said:

Kan vel ikke skade med bare eeeen til? Eller to? Eller tre? :D 

 

Just now, Ia said:

Marvin er så eeeeeeeensom!!!!!!! :innocent:

Kjør på! :lol: :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 timer siden, Ia skrev:

F*en dere... Nå har jeg forelsket meg i en valp til.

Skalikkeskalikkeskalikke!!! :no:

Kjøper du en valp til blir det mindre tid og oppmerksomhet på marvin. Det virker hyggelig nå, men så kommer han i puberteten og blir et troll. På den andre siden er han jo mindre enn en sko... ??

  • Haha 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøvar ein ny rett til middag, nemleg kjekjøtt i langpanne. Og no som kjekjøttet har begynt å gi frå seg litt deilig matlukt i huset, oppfører Catania seg heilt merkeleg. Går rundt og værer, bjeffar, skeptisk til kjøkkenet, uroleg og piper. Til og med når eg hadde ho ut for å tisse var ho litt skeptisk til å skulle gå inn igjen. Aldri opplevd før! Ho er jo eit matvrak som pleier å sitte klar når det er matlaging på gang :teehe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var på utstilling i helgen, det var gøy! Det løsnet endelig for Jennymor og hun travet som en helt :) (Hun har den siste tiden hatt masse nye meninger og satt seg bokstavelig talt på bakføttene når og hvor det måtte passe henne). 

Men på den ene kritikken står det «a little prominent», prominent tydet jeg til fremtredende... så «litt fremtredende», noen som vet hva som menes med det? :innocent:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har vi 4 hunder i heimen, ei høyløpsk tispe, ei stressball av en airedale og to superhorny hanhunder. Fytti jeg er glad i bur, grinder og dører og ikke minst hunder som er vant med å kunne stenges inne/ute uten å bråke :ahappy: Ellers hadde dette ALDRI gått bra. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenkt at shitkidden min blir 1 år på lørdag, guri så tiden har flydd! Morsomste er at hun viser seg så lekkert på sau om dagen, litt annerledes enn sin mor, men så innmari kul :wub: 

Apropo 1. september, så tror jeg dette må være den korteste AN-tråden jeg har sett i min tid?

Og apropo forum, er det bare jeg som har merket lite turbulens den siste tiden, eller er det noe jeg bare innbiller meg? :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hunder luftet, kjøkken ryddet og frokost inntatt. Lp-trening sammen med venninne om ikke så altfor lenge :)  Heldigvis fint vær så jeg slipper å kle på Felix så mye når han må ligge i bil ei stund. 

Huseier var nede her i går for å sjekke hvor han måtte borre for å få dratt kabel ned hit så vi får velfungerende nett og tv. Så skulle han bare gå opp til seg selv for å sjekke noe før han skulle komme ned igjen, men da så vi ikke noe mer til han:icon_confused:. Merkelig fyr det der altså. Jeg mistenker at dette vil ta tiiiiiiid, vi har bodd her i snart en mnd allerede så..

Endret av Tonje
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har vært på fjellet i helga og det var sååååå deilig. Elsker å gå i fjellet. Ryper fant vi også. Flinke hunder. Valpen er for liten, så han var på hytta sammen med datterbarnet og barnepasser.
Hardt å være på jobb igjen og her koker det, druker i jobb og vet ikke helt hvor jeg skal starte.

Det er så gøy med fuglehund i fjellet, å gå opp når de står i stand, spenningen er stor og så fint å se rypene flakse avgårde etter et finr fuglearbeid.

IMG_4033-1024x683.jpg

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn, da var verden i vater igjen. Var i ferd med å gi opp hele sonen for godt da admin var vanskelig å få i tale uten fungerende bruker, men tenkte jeg fikk sette inn et siste intensivt forsøk på å få kontoen min reaktivert. Krysser fingrene for at det holder og at det ikke blir mer krøll. Og at jeg klarer å puste med magen og holde fingrene av tastaturet istedenfor å irritere meg altoppslukende når jeg ikke får verden til å henge på greip :D 

Sansa har rukket å 2 år og vel så det siden jeg tok en pause. D6158658-C7C9-4741-A3F0-B0AEF2113F1B.thumb.jpeg.fafe5742b358ad3dcfaa748c43ca4b85.jpeg

4048C2A8-317F-4826-B2C3-CB7F7B420D64.thumb.jpeg.00c8416215548f12109ace64d23abd67.jpeg

  • Like 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Stjerneskinn skrev:

Da må du ha en enkel valp? ? Jeg orker iallfall ikke en sånn her igjen på MINST 5 år ??

Hahaha, skjønner mer og mer hvor enkel han er! 

Så lenge han har mat, vann, noe å tygge på og får være med inn i dusjen er han veldig fornøyd! :lol:

  • Like 1
  • Haha 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 20.8.2018 at 6:01 PM, Wilhelmina said:

I dag hadde vi egentlig time til tannrøntgen hos tannspesialist, for å få en ny vurdering på behov for tanntrekk. Sånn ble det ikke, spesialisten ville heller sette opp en time med litt ekstra tid sånn at man eventuelt kan røntge og trekke samtidig hvis det er behov for det, for å slippe flere narkoser enn nødvendig. Noe jeg så klart var helt enig i. Så da blir det enda litt ventetid før vi får "dommen". Men en overfladisk tannsjekk viste ingen smertereaksjon eller løse tenner (til tross for at de visstnok bare "henger og slenger", ifølge vår faste veterinær :blink:). Men klart, røntgen kan jo avdekke mye rart. Hos tannspesialisten får jeg se røntgenbildene og selv ta en avgjørelse der og da mtp. hva som eventuelt skal trekkes, så det føles veldig betryggende.

I dag har vi omsider tatt røntgen hos tannspesialist. Og vi kom ut med alle tennene i behold, for å si det sånn. Klinikken som tok tannrens på henne for drøyt to uker siden mente at den ene hjørnetanna oppe var så kritisk at det var snakk om liv eller død, den måtte trekkes uansett. De snakket endatil om en fistel(?) som nådde nesten helt opp til øyet (wtf?). Det viste seg å være totalt pisspreik. Passelig forbanna nå, kan du si... Det var 3500,- i totalt unødvendige veterinærutgifter.

  • Confused 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...