Gå til innhold
Hundesonen.no

Studie om overvekt hos hund


Turb
 Share

Recommended Posts

45 minutes ago, Wilhelmina said:

81% «greedy» havna min på i den testen :P Er nok bare fordi hun ikke spiser småstein og sokker, ellers hadde det nok blitt 100 :fear:

:lol: Tok den i går kveld, og trooor min havnet på 87%. Kan ha vært 81. Var omtrent bare det samme spørsmålet jeg svarte nei på også. :lol: I tillegg svarte jeg at han veier 48 kg, er slank, får middagsrester og får smake min mat nesten hver gang jeg spiser. Hvis noen leser gjennom min besvarelse så hadde de vel tenkt "Yeah right, someone's in denial" og sett for seg en bælfeit schäfer. :lol: 

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mine havna også i kategorien "matvrak", dvs Willy var "bare" på 78%, mens prinsessen var godt opp på 80-tallet :lol: Men jeg er jo så nazi at de ikke får mat ved bordet da, og det er sjelden rester etter min middag å få :P 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmmm Melvisen fikk 51%, men synes det var vanskelig :P Den der man måtte velge hvilken fysisk kondisjon hunden var i, altså.. Han er jo en whippet, du vil alltid kunne se ribbein og de har ikke fett på seg :lol: Ikke er han vanskelig å trimme heller, slipper han bare så freser han noen runder selv. Han får jo nå for mye mat hver eneste dag og han legger ikke på seg noe annet enn muskler hahha. Skulle ønske jeg var en whippet, ass

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm, min fikk 61% . Jeg kan lett kjenne ribbena, vi går masse tur og han får springe løs. Dog får han ofte smakebiter når jeg lager mat, men ALDRI ved bordet. Det som kanskje trekker ned er at han ikke alltid spiser maten sin, venter liksom til det passer bedre.

Men jeg vil tro at han lett kunne blitt feit, den der bamsemumsen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva betyr det at en hund er grådig?

78 på Odin og 77 på Kovu. Litt overrasket over at Kovu fikk lavere enn Odin, men mulig det har noe med aktivitetsnivå å gjøre. Synes det var høyt på begge egentlig, men de er jo matglade...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ayla fikk ikke overraskende 94%. 
Det som dog var litt overraskende var at hun i følge det skjemaet hvor man skulle vurdere kroppens hold, passet best inn under 5'ern, altså Ideal :o Men det er nok fordi hun har alt hun har ekstra i nakken. Over ribbeina og magen er det helt normalt, men hun har altså en kamelpukkel for å spare til dårligere tider. 

Har dere andre forresten sagt ja til DNA-prøve?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 timer siden, Lene_S skrev:

Det som dog var litt overraskende var at hun i følge det skjemaet hvor man skulle vurdere kroppens hold, passet best inn under 5'ern, altså Ideal :o Men det er nok fordi hun har alt hun har ekstra i nakken. Over ribbeina og magen er det helt normalt, men hun har altså en kamelpukkel for å spare til dårligere tider. 

Har dere andre forresten sagt ja til DNA-prøve?

Jeg vurderer også min til 5, men hun hadde absolutt tålt å gå ned litt. Hun har midje og man kjenner ribbeina, men hun har noen gram ekstra på magen. Det tar jo ikke de illustrasjonene hensyn til så da blir det litt feil synes jeg.

Har sagt ja til DNA-prøve og håper vi kan bidra :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...